Autoriaus tarptautinis kūrybinis maisto gaminimas

Mėgaukitės Viduržemio jūros regiono šaknų pasiūlymu su Azijos ir Lotynų Amerikos įtaka.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Marbella Center
Teikiama jūsų būste

Viduržemio jūros siela

€ 50 svečiui
Šviežia ir skani ekskursija po Viduržemio jūros regiono virtuvę. Sezoniniai ingredientai, lengvi receptai ir daug skonio. Puikiai tinka dalytis, atsipalaiduoti ir mėgautis saule bei jūra per kiekvieną patiekalą.

Andalūzijos tapos

€ 100 svečiui
Kulinarinė kelionė po autentiškas tapas: užkandžiai, kuriais galite dalytis, tyrinėti skonius ir pasinerti į ispanų kultūrą. Tradicija, kūrybiškumas ir siela kiekviename patiekale.

Šviežių makaronų gaminimo pamoka

€ 120 svečiui
Autentiška kelionė per šviežių itališkų makaronų tradiciją, įkvėpta Massimo Spigaroli mokymų. Kiekvienas patiekalas yra amatininkų technikų ir grynų skonių šedevras.

Mare Nostrum Fine Dining

€ 150 svečiui
Pasiūlymas, įkvėptas gryniausio Viduržemio jūros regiono. Per 6 etapų degustacinį meniu ir desertą tyrinėjame vietinio produkto eleganciją, jūros skonį ir kulinarinę techniką.

Nikkei Asian Fusion

€ 170 svečiui
Kulinarinė kelionė, kuri sujungia tai, kas geriausia Japonijoje ir Peru, su moderniu ir kūrybingu prisilietimu. Per 6 etapų potyrį ir desertą tyrinėjame skonių ir ingredientų harmoniją.

OMAKASE, autorius Chef Eric

€ 250 svečiui
Išskirtinis potyris, kuriame virėjas Eric pasirenka ir patiekia geriausius šviežios žuvies ir jūros gėrybių gabalus, paruoštus su meistriškumu ir technika, kad patirtų unikalią ir nepamirštamą omakase patirtį.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Eric).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
14 metų priimant svečius
Mokiausi Baskų kulinarijos centre ir Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Kulinariniai skanėstai
Andalūzijos tapų čempionate ir Gastro Ibiza užėmiau pirmą vietą.
Kulinarijos mokslų bakalauras
Baigęs studijas, įgijau Creatividad e Innovación Gastronómica (BCC) magistro laipsnį
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Marbella Center. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Eric vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Autoriaus tarptautinis kūrybinis maisto gaminimas

Mėgaukitės Viduržemio jūros regiono šaknų pasiūlymu su Azijos ir Lotynų Amerikos įtaka.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Marbella Center
Teikiama jūsų būste
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Viduržemio jūros siela

€ 50 svečiui
Šviežia ir skani ekskursija po Viduržemio jūros regiono virtuvę. Sezoniniai ingredientai, lengvi receptai ir daug skonio. Puikiai tinka dalytis, atsipalaiduoti ir mėgautis saule bei jūra per kiekvieną patiekalą.

Andalūzijos tapos

€ 100 svečiui
Kulinarinė kelionė po autentiškas tapas: užkandžiai, kuriais galite dalytis, tyrinėti skonius ir pasinerti į ispanų kultūrą. Tradicija, kūrybiškumas ir siela kiekviename patiekale.

Šviežių makaronų gaminimo pamoka

€ 120 svečiui
Autentiška kelionė per šviežių itališkų makaronų tradiciją, įkvėpta Massimo Spigaroli mokymų. Kiekvienas patiekalas yra amatininkų technikų ir grynų skonių šedevras.

Mare Nostrum Fine Dining

€ 150 svečiui
Pasiūlymas, įkvėptas gryniausio Viduržemio jūros regiono. Per 6 etapų degustacinį meniu ir desertą tyrinėjame vietinio produkto eleganciją, jūros skonį ir kulinarinę techniką.

Nikkei Asian Fusion

€ 170 svečiui
Kulinarinė kelionė, kuri sujungia tai, kas geriausia Japonijoje ir Peru, su moderniu ir kūrybingu prisilietimu. Per 6 etapų potyrį ir desertą tyrinėjame skonių ir ingredientų harmoniją.

OMAKASE, autorius Chef Eric

€ 250 svečiui
Išskirtinis potyris, kuriame virėjas Eric pasirenka ir patiekia geriausius šviežios žuvies ir jūros gėrybių gabalus, paruoštus su meistriškumu ir technika, kad patirtų unikalią ir nepamirštamą omakase patirtį.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Eric).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
14 metų priimant svečius
Mokiausi Baskų kulinarijos centre ir Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Kulinariniai skanėstai
Andalūzijos tapų čempionate ir Gastro Ibiza užėmiau pirmą vietą.
Kulinarijos mokslų bakalauras
Baigęs studijas, įgijau Creatividad e Innovación Gastronómica (BCC) magistro laipsnį
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Marbella Center. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Eric vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?