Nuo ūkio iki stalo
Smagi virtuvė nuo ūkio iki stalo, pagaminta iš vietinių ūkininkų, augintojų ir amatininkų lobių
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Atlanta
Teikiama jūsų būste
Ypatingi ūkininkai
€ 39 € 39 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 78
Rinkitės iš keturių virėjų patiekalų nuo ūkio iki stalo - vištienos, vištienos, jūros gėrybių arba veganiškų patiekalų. Į kiekvieną sezoninį patiekalą įeina maitinantis patiekalas, gyvybinga pusė ir apgalvotas desertas. Keičiasi kas savaitę ir atvyksta šviežiai, gražiai paruošti ir pasiruošę mėgautis.
Ekologiškas švarus ir tinkamas
€ 50 € 50 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 86
Švarus, virėjų pagamintas maistas, pagamintas iš ekologiškų, sezoninių produktų ir jūsų pasirinktų augalinių ingredientų arba ganyklose auginamos mėsos. Tankios maistinės medžiagos, subalansuotos ir skanios - puikiai tinka svečiams, ieškantiems kokybės ir grynumo. Pristatymas / vietoje
Vėlyvieji pusryčiai nuo ūkio iki stalo
€ 59 € 59 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 103
Sezoniniai vėlyvieji pusryčiai nuo ūkio iki stalo, pagaminti iš šviežių, vietinių ingredientų. Pasirinkite pristatymą arba pasiruošimą vietoje. Apima elegantišką elektros tinklą, energingas puses ir naminius saldainius - puikiai tinka atsipalaidavusiems rytams arba stilingiems susibūrimams dienos viduryje.
Vakarienė nuo ūkio iki stalo
€ 79 € 79 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 157
Vietoje paruoštas pakeltas degustacinis meniu nuo ūkio iki stalo. Keletas kursų, išryškinančių piko sezoną, vietoje gautus ingredientus, kuriuose gausu smulkmenų, kad būtų galima skaniai pavalgyti ir sužavėti.
Makaronų dirbtuvės
€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 207
Gaminkite šviežius makaronus rankomis arba gnocchi, naudodami vietinės kilmės sezoninius ingredientus. Kartu su ryškiais padažais ir neprivalomu vynu. Itališkas potyris nuo ūkio iki stalo, paruoštas ir dalijamasi vietoje tiems, kurie mėgaujasi tradicijomis, skoniais ir amatais
Nuo ūkio iki stalo visą dieną
€ 194 € 194 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 388
Visos dienos potyris nuo ūkio iki stalo, kuriame siūlomi sezoniniai vėlyvieji pusryčiai, maitinanti vakarienė, aukšti visos dienos užkandžiai ir aukščiausios klasės nealkoholiniai kokteiliai. Virtuvės šefas, pagamintas iš vietinių ingredientų, suprojektuotų lėtiems ir tyčiniams pietums nuo ryto iki vakaro.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Miguel).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Įkūrėjas / vyriausiasis virėjas, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill ir Bambu Sushi & Ramen.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Dirbau Sundance kino festivalyje ir gaminau kartu su Martha Stewart, Alice Waters
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gavau kulinarijos laipsnį Escoffier, kulinarijos institute.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Atlanta. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 39 Nuo € 39 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 78
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?






