Sezoninė užsakyta privati virėja Lisa

Paruoškite sezoniškai įkvėptus ūkio patiekalus su šviežiausiais vietiniais ingredientais
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Santa Barbara
Teikiama jūsų būste

Hors d'oeuvres

€ 55 svečiui
„Savoy“ mažų įkandimų pasirinkimas, pvz., „Crisp Crab Cakes“ ir „Meyer Lemon Aioli“, Pavasario žalieji žirniai ir ridikai Crostini, Chimichurri krevečių iešmai, Cezario salotų kepti kiaušiniai su česnakų duona, Caprese iešmai su naminiu baziliko pesto

Trijų patiekalų pietūs arba vakarienė

€ 111 svečiui
Specialus užkandžių arba salotų, pagrindinių patiekalų ir desertų pasirinkimas

Šeimos stiliaus vakarienė

€ 115 svečiui
Užkandžių, salotų kurso, pagrindinio patiekalo ir deserto pasirinkimas, patiekiamas ant didelių lėkščių, kad būtų lengva patiekti
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Lisa).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Esu vietinis privatus virėjas, aptarnaujantis Santa Barbarą, Montecito, Summerland ir Carpinteria
Svarbiausi karjeros įvykiai
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
UC Berkeley ir Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo Pasadenoje absolventas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Santa Barbara, Montecito, Summerland ir Karpinterija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 55 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 405
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Sezoninė užsakyta privati virėja Lisa

Paruoškite sezoniškai įkvėptus ūkio patiekalus su šviežiausiais vietiniais ingredientais
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Santa Barbara
Teikiama jūsų būste
Nuo € 55 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 405
Nemokamas atšaukimas

Hors d'oeuvres

€ 55 svečiui
„Savoy“ mažų įkandimų pasirinkimas, pvz., „Crisp Crab Cakes“ ir „Meyer Lemon Aioli“, Pavasario žalieji žirniai ir ridikai Crostini, Chimichurri krevečių iešmai, Cezario salotų kepti kiaušiniai su česnakų duona, Caprese iešmai su naminiu baziliko pesto

Trijų patiekalų pietūs arba vakarienė

€ 111 svečiui
Specialus užkandžių arba salotų, pagrindinių patiekalų ir desertų pasirinkimas

Šeimos stiliaus vakarienė

€ 115 svečiui
Užkandžių, salotų kurso, pagrindinio patiekalo ir deserto pasirinkimas, patiekiamas ant didelių lėkščių, kad būtų lengva patiekti
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Lisa).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Esu vietinis privatus virėjas, aptarnaujantis Santa Barbarą, Montecito, Summerland ir Carpinteria
Svarbiausi karjeros įvykiai
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
UC Berkeley ir Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo Pasadenoje absolventas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Santa Barbara, Montecito, Summerland ir Karpinterija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?