Šefo Vinstono „Soul&Creole“ esmė
Tradiciniai Soul&Creole delikatesai ir virtuvė, kuruojami meile, skoniu ir gydomaisiais elementais!
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Šugar Landas
Teikiama jūsų būste
Skirta visai šeimai
€ 64 svečiui
Mūsų meniu pasirinkimas apima šeimos stiliaus patiekalus, pvz., „Gumbos“, „Etouffees“, „Mississippi Pot Roast“, „Oxtail“, „Fried Chicken“, „Seafood Platters“ ir dar daugiau!
Išskirtinis maitinimas: potyris
€ 106 svečiui
Šiame pakeltame meniu yra šukutės, „Prime Rib“, „Truffle Lobster Mac n Cheese“, plekšnė, „King Crab“, rūkyta putpelė, „Roasted Duck“, „Filet Mignon“, „Smoked Snapper“, „cRAB rAVIOLI“
Mylėtoja:intymi vakarienė dviems
€ 596 grupei
Intymi vakarienė 2 asmenims. 7 patiekalų patiekalas. Apima dekorą, serverį, privatų virėją, suasmenintą kuruojamą meniu. Puikiai tinka pasiūlymams, jubiliejams, Valentino dienai ir netikėtumams.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Chef Winston).
Mano kvalifikacija
8 metų patirtis
Vadovaujantis virėjas 12 metų. Geriausiai įvertintas: Hiustono naktinio gyvenimo maisto sektorius. Uchi, Ostinas,Teksasas, 2 metai
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
San Antonijaus kulinarijos institutas. Maisto vadybininko sertifikavimo turėtojas, TABC sertifikatas.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Šugar Landas, Hjustonas, Houston Museum District ir South Houston. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 64 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 256
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?