Prabangus privatus virtuvės šefas

Aukščiausios klasės privati virėjų įmonė, besispecializuojanti individualių valgių potyriuose privačioms vakarienėms
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Cayucos
Teikiama jūsų būste

La Mer - Pre Fixe

€ 102 svečiui
Rafinuota Europos įkvėptų skonių šventė prasideda nuo elegantiškų hors d'oeuvres, tokių kaip trigubas kremas Brie auksiniuose pyragėliuose ir tangy baklažanų caponata. Pasirinkite lašišą su pistacijų pistou arba branzino su kaparėlių rudu sviestu ir užbaikite su žavinga vanilės pupelių panna cotta, padengta uogų kompotu.

Le Bouef - Pre Fixe

€ 102 svečiui
Šio kaimiško prancūziško maisto meniu prasideda traškių kriaušių salotomis, mėtytomis tangy chèvre ir traškiais saldainiais graikiniais riešutais. Antrame patiekale yra sumuotos krevetės, patiekiamos virš kreminio artišoko risotto. Pagrindinio patiekalo metu svečiai mėgausis švelniais Syrah brūkšniniais šonkauliais, derinamais su gausiu rudo sviesto bulvių tyrė. Maistas baigiasi dekadentišku tamsaus šokoladinio duonos pudingo desertu, pripildytu vaniliniu anglaise.

Sezoninis prix Fixe

€ 128 svečiui
Maistas prasideda subtilios rūkytos lašišos užkandžiu, patiekiamu su bulvių šašlyku ir citrinų crème fraîche. Kitas kursas - traškus filo pyragas, pripildytas grybų duxelles ir Gruyère sūrio. Pagrindiniam patiekalui svečiai gali rinktis iš ąžuolo kepimo filė mignon su bulvių porų grotelėmis ir apdeginto brokolinio arba marokietiško prieskonių Čilės jūros boso su perlų kuskusu ir česnakais confit haricot vert.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Nick).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
23 metų patirtis
Daugiau nei 2 dešimtmečių kulinarinė patirtis
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarijos mokykla
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Paso Roblesas, San Luis Obispas ir Avila Beach. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 102 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 683
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Prabangus privatus virtuvės šefas

Aukščiausios klasės privati virėjų įmonė, besispecializuojanti individualių valgių potyriuose privačioms vakarienėms
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Cayucos
Teikiama jūsų būste
Nuo € 102 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 683
Nemokamas atšaukimas

La Mer - Pre Fixe

€ 102 svečiui
Rafinuota Europos įkvėptų skonių šventė prasideda nuo elegantiškų hors d'oeuvres, tokių kaip trigubas kremas Brie auksiniuose pyragėliuose ir tangy baklažanų caponata. Pasirinkite lašišą su pistacijų pistou arba branzino su kaparėlių rudu sviestu ir užbaikite su žavinga vanilės pupelių panna cotta, padengta uogų kompotu.

Le Bouef - Pre Fixe

€ 102 svečiui
Šio kaimiško prancūziško maisto meniu prasideda traškių kriaušių salotomis, mėtytomis tangy chèvre ir traškiais saldainiais graikiniais riešutais. Antrame patiekale yra sumuotos krevetės, patiekiamos virš kreminio artišoko risotto. Pagrindinio patiekalo metu svečiai mėgausis švelniais Syrah brūkšniniais šonkauliais, derinamais su gausiu rudo sviesto bulvių tyrė. Maistas baigiasi dekadentišku tamsaus šokoladinio duonos pudingo desertu, pripildytu vaniliniu anglaise.

Sezoninis prix Fixe

€ 128 svečiui
Maistas prasideda subtilios rūkytos lašišos užkandžiu, patiekiamu su bulvių šašlyku ir citrinų crème fraîche. Kitas kursas - traškus filo pyragas, pripildytas grybų duxelles ir Gruyère sūrio. Pagrindiniam patiekalui svečiai gali rinktis iš ąžuolo kepimo filė mignon su bulvių porų grotelėmis ir apdeginto brokolinio arba marokietiško prieskonių Čilės jūros boso su perlų kuskusu ir česnakais confit haricot vert.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Nick).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
23 metų patirtis
Daugiau nei 2 dešimtmečių kulinarinė patirtis
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarijos mokykla
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Paso Roblesas, San Luis Obispas ir Avila Beach. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?