Virtuvės šefo bučinys pagal raktą
Kūrybiniai patiekalai, pagaminti su meile, tikslumu ir aistra įvairiems, maloniems gomuriams.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Royal Oak
Teikiama jūsų būste
Kepta vištienos vakarienė
€ 115 € 115 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 230
Įdaryta vištiena
Madinga vištienos krūtinėlė, įdaryta špinatais, skrudinta česnakais ir sūrių mišiniu, skrudinta ir užbaigta gausiu žolelių sviesto padažu.
Patiekiama kartu su česnakų bulvių koše ir šparagais.
„Signature Tomahawk“ potyris
€ 184 € 184 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 367
Tomahawk Ribeye kepsnys
Vadovaujantis 32 uncijų kaulų riaumojimas, profesionaliai sausas ir iki tobulai keptas ant grotelių, patiekiamas su keptu/skrudintu česnako sviesto parmezano bulvėmis. Brokoliai ir sūris/šparagai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Keyona).
Mano kvalifikacija
6 metų patirtis
Rodoma „Local 4 News“ ir „Vibes Detroit“ privačioms šefo ir maitinimo paslaugoms.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Rodoma „Local 4 News“ ir „Vibes Detroit“ privačiam virtuvės šefui ir maitinimui.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mitybos treneris ir mitybos padėjėjas.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Grosse Pointe Park, Southfield, Detroitas ir Royal Oak. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
Southfield, Mičiganas, 48075, Jungtinės Valstijos
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 115 Nuo € 115 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 230
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?



