Aukščiausios klasės cajun fusions by TaReef
Į savo darbą atsinešu rafinuotą prancūzišką-Cajun atmosferą, gerai praleisdamas laiką lėkštėje.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Virdžinija Byčas
Teikiama jūsų būste
Atpalaiduojanti vakarienė
€ 128 svečiui
Šis patiekalas gali būti vištiena, kiauliena, jautiena ir žuvies filė.
Išskirtinė vakarienė
€ 128 svečiui
Kruopščiai paruoštas maistas, kuriame gali būti vištienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies filė.
Indulgentai patiekalas
€ 179 svečiui
Į šį paketą įeina stalo dekoras su maistu, įskaitant jūros gėrybes, įdarytą žuvį arba vištieną, kepsnį, ėrieną arba derinį.
Virtuvės šefas namuose
€ 192 svečiui
Į šį Airbnb paketą įeina pusryčiai, vėlyvieji pusryčiai arba vakarienė su vyno arba kokteilių/kokteilių deriniais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (TaReef).
Mano kvalifikacija
21 metų patirtis
Studijavau senovines prancūziškas technikas ir į bet kurią virtuvę atsinešiau prancūzišką-Cajun atmosferą.
Virtuali virtuvė
Vykdau virtualų maisto gaminimo kanalą su 5000 žiūrovų per naktį ir 20 000 nuolatinių sekėjų.
Studijavo Le Cordon Bleu
Taip pat įgijau taikomojo mokslo asocijuotąjį laipsnį, o psichologijos srityje - nepilnametis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Virdžinija Byčas, Norfolkas, Česapikas ir Hamptonas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
Virginia Beach, Virdžinija, 23464, Jungtinės Valstijos
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 20 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?