Levanto šventė pagal Or
Privatus virėjas, įsikūręs Paryžiuje, kurio specializacija - šiuolaikinė Levantino virtuvė. Mano maisto gaminimas derina tradicinius skonius su šiuolaikinėmis unikalių, intymių valgymo potyrių technikomis
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Stebuklinga vakarienė
€ 105 svečiui
Prisijunkite prie manęs ir mėgaukitės jaukia vakariene Paryžiuje, kur atgyja Izraelio ir Levantino skoniai. Kiekvieną meniu kuriu aplink šviežius, sezoninius ingredientus, derindamas tradicinius receptus su moderniais akcentais. Tikėkitės šiltos atmosferos, naminių patiekalų ir kelionės po ryškius Artimųjų Rytų skonius - visa tai patiekiama prie gražiai pastatyto stalo. Tai ne tik vakarienė, bet ir kultūrinė bei kulinarinė patirtis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Or).
Mano kvalifikacija
10 metų patirtis
Praktinis potyris populiariausiuose Paryžiaus restoranuose ir kulinariniame pavelde
Vykite į Miznon, Shouk, Dalia.
LED virtuvės Miznone, Šouke ir Dalijoje, Paryžiuje.
Specializuojasi Levantine & Med.
Mokėsi Levantine, Viduržemio jūros regione ir Šiaurės Afrikos maisto gaminimo technikoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius, Sen Deni, Kretėjus ir Monrealis. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Or vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 105 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 450
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?