Christopher pjaustyto virėjo stalas
Nuolatinis „Food Network“ pasirodymų dalyvis, siūlau visame pasaulyje įkvėptus valgymo potyrius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Kembridžas
Teikiama jūsų būste
Nauji radiniai
€ 147 svečiui
Meniu, kuriame švenčiami sezoniniai ingredientai bet kokiai progai. Kiekvienas patiekalas skirtas parodyti natūralius skonius ir ryškias sezono tekstūras. Tikėkitės daržovių ir baltymų, gautų iš tokių pardavėjų kaip Siena Farms Masačusetse.
Šefo stalas
€ 165 svečiui
Atraskite subalansuotą patiekalų sąrašą, į kurį įeina vietiniai ingredientai ir tekstūros kiekviename įkandime. Galite paragauti kulinarinės įtakos iš mano kelionių Jungtinėse Amerikos Valstijose, Singapūre, Tailande ir Europoje.
Aukštas valgomasis
€ 184 svečiui
Rafinuotas pasiūlymas, įkvėptas aukštos kokybės produktų, pagamintų naudojant klasikinius ir modernius maisto gaminimo metodus.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Christopher).
Mano kvalifikacija
18 metų patirtis
Esu dviejų kartų „Food Network“ kapotų čempionas, kuriantis patiekalus, kuriuos įkvėpė mano kelionės.
Konkuruojama maisto tinklo laidose
Nuo to laiko dalyvavau dar dviejose „Food Network“ varžybose - „Alex“ prieš Ameriką ir „Fire Master“
Vyko į At-sunrice šefo akademiją
Kulinarijos meno mokiausi Johnson & Wales universitete ir At-sunrice akademijoje Singapūre.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Kembridžas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 147 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?