Unikos Jambalaya šventės
Esu Cordon Bleu apmokytas virėjas, kurio specializacija - aukšto lygio pietietiško komforto maisto meniu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Belvju
Teikiama jūsų būste
Džambalajos vakarienės pristatymas
€ 39 svečiui
Pietietiško stiliaus jambalaya patiekalas su šonais ir desertu. Ši vakarienė pristatoma visiškai paruošta ir paruošta pašildyti. Pridedamos instrukcijos.
Džambalajos vakarienė su įranga
€ 64 svečiui
Pietietiško stiliaus jambalaya patiekalas su šonais ir desertu. Ši vakarienė yra visiškai paruošta ir paruošta pašildyti. Įtraukta pagalba dėl sąrankos.
Prabangi jambalaya vakarienė
€ 107 svečiui
Pietietiško stiliaus jambalaya patiekalas su užkandžiu ir deserto (romo pyrago arba bananų pudingo) pasirinkimu.
Jambalaya maisto gaminimo pamoka
€ 129 svečiui
Sužinokite, kaip gaminti jambalaya, kukurūzų duoną su keptais kopūstais ir bananų pudingą praktinėje maisto gaminimo pamokoje.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Unika).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Dirbau Serafina ir Che Sara Sara restoranuose ir aptarnavau Lavish Roots.
Virtuvės šefo internetinio seminaro skydelis
Buvau pirmojo Amerikos kulinarijos federacijos kulinarinio kanapių seminaro dalyvė.
Kulinarinė treniruotė
Baigiau Le Cordon Bleu kulinarijos mokyklą ir esu sertifikuotas ServeSafe vadybininkas.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Belvju, Bothell, Mill Creek ir Renton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?