Autorius Moderni virtuvė su tradicine siela

Atraskite turtingus Viduržemio jūros regiono skonius ir elegantiškus metodus naudodami kokybiškus ingredientus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Tenerifės Santa Krusas
Teikiama jūsų būste

Italų meniu

€ 50 svečiui
Dosnus itališkas meniu su klasikiniais skoniais ir regioniniais akcentais, skirtas dalytis ir švęsti itališką stalą.

Viduržemio jūros šventė

€ 70 svečiui
Subalansuota Viduržemio jūros šventė, siūlanti šviežias ir įvairias sausumos ir jūros galimybes, skirtas išryškinti sezoninę įvairovę.

Staigos autoriaus meniu

€ 115 svečiui
Kūrybiška degustacinė kelionė su turtingais Viduržemio jūros skoniais ir elegantiškomis technikomis, siūlanti unikalią kulinarinę patirtį.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Aurelio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Pradėjau gaminti būdamas 17 metų Italijoje ir sužinojau tikrąją prasmę būti virėju Paryžiuje.
Globe-trotting potyris
Dirbau visoje Europoje, mokiausi tradicijų ir naujovių Italijoje, Prancūzijoje ir Ispanijoje.
Kulinarijos mokykla apmokyta
Mokiausi praktinės patirties Italijoje, Paryžiuje ir Tenerifėje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Tenerifės Santa Krusas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Aurelio vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 50 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Autorius Moderni virtuvė su tradicine siela

Atraskite turtingus Viduržemio jūros regiono skonius ir elegantiškus metodus naudodami kokybiškus ingredientus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Tenerifės Santa Krusas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 50 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Italų meniu

€ 50 svečiui
Dosnus itališkas meniu su klasikiniais skoniais ir regioniniais akcentais, skirtas dalytis ir švęsti itališką stalą.

Viduržemio jūros šventė

€ 70 svečiui
Subalansuota Viduržemio jūros šventė, siūlanti šviežias ir įvairias sausumos ir jūros galimybes, skirtas išryškinti sezoninę įvairovę.

Staigos autoriaus meniu

€ 115 svečiui
Kūrybiška degustacinė kelionė su turtingais Viduržemio jūros skoniais ir elegantiškomis technikomis, siūlanti unikalią kulinarinę patirtį.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Aurelio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Pradėjau gaminti būdamas 17 metų Italijoje ir sužinojau tikrąją prasmę būti virėju Paryžiuje.
Globe-trotting potyris
Dirbau visoje Europoje, mokiausi tradicijų ir naujovių Italijoje, Prancūzijoje ir Ispanijoje.
Kulinarijos mokykla apmokyta
Mokiausi praktinės patirties Italijoje, Paryžiuje ir Tenerifėje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Tenerifės Santa Krusas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Aurelio vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?