Marijos konditerijos gaminiai ir pikantiški pietūs
Siūlau rafinuotus Lotynų Amerikos ir Europos skonius, derinant techniką su kūrybiškumu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Barselona
Teikiama jūsų būste
Konditerijos ir aukštosios virtuvės patiekalai
€ 80 svečiui
Subalansuota kelionė tarp elegantiškų pikantiškų patiekalų ir subtilių konditerijos gaminių. Kiekvienas kursas pasižymi dvigubu smulkumu.
Lotynų ir europiečių smulkmenos
€ 95 svečiui
Rafinuoti Lotynų Amerikos skoniai, derinami su europietiška technika ir nuojauta. Kiekvienas patiekalas yra kulinarinis malonumas.
Gurmanų degustacinis meniu
€ 110 svečiui
Sudėtingas degustacinis meniu, kuriame užfiksuota Michelin lygio virtuvės dvasia. Sezoninės, meninės ir išraiškingos lėkštės.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Maria).
Mano kvalifikacija
10 metų patirtis
Gaminu nuo 12 metų, o specializuojuosi ir konditerijos, ir pikantiškos virtuvės gamyboje.
Dirbo garsiose virtuvėse
Patobulinau savo įgūdžius Michelin žvaigždutėmis įvertintoje virtuvėje, tobulindama kulinarinius metodus.
Keletas kulinarinių laipsnių
Barselonoje, Ekvadore ir JAV įgijau gastronomijos ir svetingumo laipsnius
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Barselona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
08013, Barselona, Catalonia, Ispanija
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Maria vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 80 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?