Pablo kulinarinės kelionės visame pasaulyje

Sudedu argentinietiškus, meksikietiškus ir amerikietiškus skonius, kurdama energingą virtuvę.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Igualada
Teikiama jūsų būste

Lotynų gatvė

€ 80 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 320
Lotyniški skoniai 6 patiekalų meniu pasveikinimo kokteilis skrudinti ananasai ir jalapeño margarita. bilietai žuvis su kiaulienos pilvu jipijapa stiliaus krevečių ceviche kukurūzų gordita su grietinėlės sūriu ir sautuotais portobellos stiprus lėtai virtas kiaulienos šonkaulis su spragėsių tyrėju ir juodu moliu krevečių enokadas su achiotado ryžiais, burokių putomis ir kepta prinokusia plantacija. desertas trys sūdyti karameliniai pienas traškus šokoladinis kremas. gaivieji gėrimai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Pablo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Jau daugiau nei dešimtmetį vadovauju virtuvėms Argentinoje, Ekvadore, JAV ir Ispanijoje.
Priklausė restoranui
Didžiuojuosi turėdama kepsninę Kite, Ekvadore.
Kulinarijos mokykla
Studijavau Instituto Argentino de Gastronomía ir įgijau magistro laipsnį UADE.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Igualada. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 6 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Pablo vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 80 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 320
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Pablo kulinarinės kelionės visame pasaulyje

Sudedu argentinietiškus, meksikietiškus ir amerikietiškus skonius, kurdama energingą virtuvę.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Igualada
Teikiama jūsų būste
€ 80 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 320
Nemokamas atšaukimas

Lotynų gatvė

€ 80 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 320
Lotyniški skoniai 6 patiekalų meniu pasveikinimo kokteilis skrudinti ananasai ir jalapeño margarita. bilietai žuvis su kiaulienos pilvu jipijapa stiliaus krevečių ceviche kukurūzų gordita su grietinėlės sūriu ir sautuotais portobellos stiprus lėtai virtas kiaulienos šonkaulis su spragėsių tyrėju ir juodu moliu krevečių enokadas su achiotado ryžiais, burokių putomis ir kepta prinokusia plantacija. desertas trys sūdyti karameliniai pienas traškus šokoladinis kremas. gaivieji gėrimai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Pablo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Jau daugiau nei dešimtmetį vadovauju virtuvėms Argentinoje, Ekvadore, JAV ir Ispanijoje.
Priklausė restoranui
Didžiuojuosi turėdama kepsninę Kite, Ekvadore.
Kulinarijos mokykla
Studijavau Instituto Argentino de Gastronomía ir įgijau magistro laipsnį UADE.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Igualada. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 6 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Pablo vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?