Šiuolaikinė Izakaya vakarienė Marx

Mano maisto gaminimas yra pasakojimo forma, kurioje kiekvienas patiekalas atspindi kūrybiškumą ir mano šaknis.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Tenerifės Santa Krusas
Teikiama jūsų būste

Izakaya naktinis meniu

€ 65 svečiui
Jaukus ir kasdienis 5 patiekalų japoniškas meniu su keptais iešmais, traškiais užkandžiais ir drąsiais gatvės maisto skoniais, patiekiamais moderniu izakaya stiliumi.

Tokijo skonis

€ 85 svečiui
Šiuolaikinis 6 patiekalų japoniškas meniu, įkvėptas Tokijo miesto maisto, subalansuojantis klasikinius skonius su kūrybinėmis tekstūromis ir sezoniniais ingredientais.

Virtuvės šefo degustacinė kelionė

€ 120 svečiui
Įvairus 8 patiekalų degustavimo meniu, išryškinantis Azijos įtaką ir kūrybines technikas, o kiekvienas kursas grindžiamas gyliu, kontrastu ir harmonija.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Marx).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
8 metų patirtis
Kilęs iš Filipinų, pradėjau naudotis multimedija, kol radau savo aistrą: maisto gaminimą.
Patirtis modernioje izakajoje
Patobulinau savo įgūdžius ruošdamas kelių patiekalų patiekalus modernioje izakaya aplinkoje.
Kulinarinio meno treniruotė
Mokiausi Filipinų Lyceum universitete, daugiausia dėmesio skirdama Azijos virtuvėms.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Tenerifės Santa Krusas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 85 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Šiuolaikinė Izakaya vakarienė Marx

Mano maisto gaminimas yra pasakojimo forma, kurioje kiekvienas patiekalas atspindi kūrybiškumą ir mano šaknis.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Tenerifės Santa Krusas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 85 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Izakaya naktinis meniu

€ 65 svečiui
Jaukus ir kasdienis 5 patiekalų japoniškas meniu su keptais iešmais, traškiais užkandžiais ir drąsiais gatvės maisto skoniais, patiekiamais moderniu izakaya stiliumi.

Tokijo skonis

€ 85 svečiui
Šiuolaikinis 6 patiekalų japoniškas meniu, įkvėptas Tokijo miesto maisto, subalansuojantis klasikinius skonius su kūrybinėmis tekstūromis ir sezoniniais ingredientais.

Virtuvės šefo degustacinė kelionė

€ 120 svečiui
Įvairus 8 patiekalų degustavimo meniu, išryškinantis Azijos įtaką ir kūrybines technikas, o kiekvienas kursas grindžiamas gyliu, kontrastu ir harmonija.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Marx).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
8 metų patirtis
Kilęs iš Filipinų, pradėjau naudotis multimedija, kol radau savo aistrą: maisto gaminimą.
Patirtis modernioje izakajoje
Patobulinau savo įgūdžius ruošdamas kelių patiekalų patiekalus modernioje izakaya aplinkoje.
Kulinarinio meno treniruotė
Mokiausi Filipinų Lyceum universitete, daugiausia dėmesio skirdama Azijos virtuvėms.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Tenerifės Santa Krusas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?