Šefo Antvano Colemano pakrantės sintezė

Kūrybiškumą derinu su siela drąsiems sintezės patiekalams, kurie pasakoja istoriją.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Tampa
Teikiama jūsų būste

Pakrančių vėlyvieji pusryčiai

€ 94 svečiui
Pasirinkite iki 5 (mažiausiai 10) Įdaryti prancūziški skrebučiai, Mėlynių arba raudonųjų aksominių vaflių, Kepti Grouper skruostai, Triufelis Mac ir sūris, Apdovanojimus pelniusios krevetės ir grūdai, Crawfish Quiche, Arbūzas ir mangų šerbetas, Kardžuvės iešmai, Dešra ir šoninė (galima įsigyti Turkijoje), Sausainiai ir padažas, „Jerk Chicken Sliders“, Kubietiški kiaušiniai, Ištrauktas Mojo kiaulienos petys, Braškių lipnios bandelės, Mini riestainiai (Lox,grietinėlės sūrio baras ir uogienės), Su apelsinų sultimis,kava ir mimozomis

Pakrančių sintezė

€ 102 svečiui
Starteriai (2) Japoniškas marinuotas kiaulienos pilvas Jautiena Arancini Makaronų pesto Bekonas suvyniotos krevetės su mango salsa Tostones Sliders su kiauliena,sūriu,čiliais ir troškintais svogūnais Braškių arugulos salotos .....Entrées (2) Sides to Pair Krevetės Scampi Kardžuvė Marechiaro Kiauliena Ossobuco Jack Daniels Glazed Rib Vištienos Oskaras Vištiena Madera Marinuotas flanko kepsnys Filet su pasirinkimo padažu ......Desertas (1) Creme Brule Kalkių pyragas Braškių trumpasis pyragas Peach Cobbler Šokolado dekadence

Gyvenimas pakrantėje

€ 149 svečiui
Starteriai (2) Calamari Fritti, Krabų pyragai, Mussels Posillipo, Octopus Ceviche, Ji krabų ir omarų bisque, Omarų pavasario ritinėliai, Krevetės Risotto, .....Entrées (2) with Sides to Pair, Grouper Pugliese, Honey Ginger Snapper, Bulvių „Crusted Seabass“, Tempura omarų uodegos, Mahi Mahi su krabų lokiais, Sviestinis snapperis, ......Desertas (1) Creme Brule, Braškių želatinas, Key Lime sūrio pyragas, Šokolado putos, Kreidos su uogomis ir kremu

Atsipalaidavimo diena

€ 341 grupei
Mėgaukitės mažais virėjo Antwan Coleman užkandžiais ir kokteiliais bei neribotomis mimozomis iki 10 svečių
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Antwan).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
28 metų maisto gaminimo patirtis
Turiu daugiau nei 29 metų patirtį
Laimėti apdovanojimai
Buvau pristatytas „Good Morning New Orleans and Food Network“
Mokėsi namuose ir darbe
Pradėjau gaminti būdamas 3 metų amžiaus ir įgijau vertingų praktinių mokymų restoranuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Tampa. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 94 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Šefo Antvano Colemano pakrantės sintezė

Kūrybiškumą derinu su siela drąsiems sintezės patiekalams, kurie pasakoja istoriją.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Tampa
Teikiama jūsų būste
Nuo € 94 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Pakrančių vėlyvieji pusryčiai

€ 94 svečiui
Pasirinkite iki 5 (mažiausiai 10) Įdaryti prancūziški skrebučiai, Mėlynių arba raudonųjų aksominių vaflių, Kepti Grouper skruostai, Triufelis Mac ir sūris, Apdovanojimus pelniusios krevetės ir grūdai, Crawfish Quiche, Arbūzas ir mangų šerbetas, Kardžuvės iešmai, Dešra ir šoninė (galima įsigyti Turkijoje), Sausainiai ir padažas, „Jerk Chicken Sliders“, Kubietiški kiaušiniai, Ištrauktas Mojo kiaulienos petys, Braškių lipnios bandelės, Mini riestainiai (Lox,grietinėlės sūrio baras ir uogienės), Su apelsinų sultimis,kava ir mimozomis

Pakrančių sintezė

€ 102 svečiui
Starteriai (2) Japoniškas marinuotas kiaulienos pilvas Jautiena Arancini Makaronų pesto Bekonas suvyniotos krevetės su mango salsa Tostones Sliders su kiauliena,sūriu,čiliais ir troškintais svogūnais Braškių arugulos salotos .....Entrées (2) Sides to Pair Krevetės Scampi Kardžuvė Marechiaro Kiauliena Ossobuco Jack Daniels Glazed Rib Vištienos Oskaras Vištiena Madera Marinuotas flanko kepsnys Filet su pasirinkimo padažu ......Desertas (1) Creme Brule Kalkių pyragas Braškių trumpasis pyragas Peach Cobbler Šokolado dekadence

Gyvenimas pakrantėje

€ 149 svečiui
Starteriai (2) Calamari Fritti, Krabų pyragai, Mussels Posillipo, Octopus Ceviche, Ji krabų ir omarų bisque, Omarų pavasario ritinėliai, Krevetės Risotto, .....Entrées (2) with Sides to Pair, Grouper Pugliese, Honey Ginger Snapper, Bulvių „Crusted Seabass“, Tempura omarų uodegos, Mahi Mahi su krabų lokiais, Sviestinis snapperis, ......Desertas (1) Creme Brule, Braškių želatinas, Key Lime sūrio pyragas, Šokolado putos, Kreidos su uogomis ir kremu

Atsipalaidavimo diena

€ 341 grupei
Mėgaukitės mažais virėjo Antwan Coleman užkandžiais ir kokteiliais bei neribotomis mimozomis iki 10 svečių
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Antwan).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
28 metų maisto gaminimo patirtis
Turiu daugiau nei 29 metų patirtį
Laimėti apdovanojimai
Buvau pristatytas „Good Morning New Orleans and Food Network“
Mokėsi namuose ir darbe
Pradėjau gaminti būdamas 3 metų amžiaus ir įgijau vertingų praktinių mokymų restoranuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Tampa. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?