Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

Derindamas šias įtakas, kuriu drąsią virtuvę, atspindinčią mano paveldą ir meniškumą.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Marcus).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
18 metų patirtis
Mano dėmesys: sielos pietietiško maisto gaminimo tradicijos su tiksliomis prancūziškomis technikomis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Padėjau restoranui pasiekti 85% nuo ūkio iki stalo ingredientų, o maisto kaina buvo mažesnė nei 20%.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo kulinarinio meno diplomą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Pasadena, Venecija, Santa Monika ir kitur. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 40 svečiui
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?
Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

Derindamas šias įtakas, kuriu drąsią virtuvę, atspindinčią mano paveldą ir meniškumą.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 40 svečiui
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Marcus).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
18 metų patirtis
Mano dėmesys: sielos pietietiško maisto gaminimo tradicijos su tiksliomis prancūziškomis technikomis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Padėjau restoranui pasiekti 85% nuo ūkio iki stalo ingredientų, o maisto kaina buvo mažesnė nei 20%.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo kulinarinio meno diplomą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Pasadena, Venecija, Santa Monika ir kitur. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?