Visame pasaulyje virėjos Erin Edds įkvėptos vidurio vakarų šaknys
Man patinka gaminti geriausią jūsų mėgstamiausio patiekalo versiją! Visada mokykitės ir kurkite.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Indianapolis
Teikiama jūsų būste
Virtuvės šefas gamino maistą bet kokiai progai
€ 46 svečiui
Mėgaukitės vėlyvaisiais pusryčiais, pietumis, vakariene, ganymo staliukais, charcuterie lentomis, užkandžių užtepais arba į bet kurią vietą, paruoštą mėgautis vienkartinėmis pakuotėmis (be darbuotojų ar valymo)
Virtuvės šefų vakarienės potyris
€ 137 svečiui
Mėgaukitės unikaliais, individualiais, kelių patiekalų patiekalais, kuriuose vaidina sezoniniai ingredientai. Nėra dviejų vienodų šalių.
Pasaulinės klasės šešių kursų meniu
€ 228 svečiui
Šis sezoniškai įkvėptas kelių patiekalų patiekalas apima laimingą ganymo stalą ir 6 kruopščiai suprojektuotus kursus su vyno, alaus ar kokteilių poromis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Erin).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Jau 20 metų kuriu apdovanojimus pelniusius skonius.
Apdovanojimas už novatorišką kūrybą
One 2 Watch in Local Food - Indy Star
2016 m. Gėrimų pramonės magistras - Metų novatorius
Meno bakalauro laipsnis
Esu klasikiškai apmokytas, turiu nuostabių mentorių, puikių instinktų ir mokslių, kurių negalite išmokyti
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Indianapolis, Karmelis, Westfield ir Noblesville. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 46 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 366
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?