Arturo vakarienė
Jūsų namuose siūlau tikslius patiekalus su specialiu sezoniniu meniu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ostinas
Teikiama jūsų būste
Virtuvės šefo vakarienė
€ 121 svečiui
Šiame 3 patiekalų restorane siūlomas sezoninis meniu. Idealiai tinka šventėms, jaukiems susibūrimams ar elegantiškoms naktims mieste. Apima visas paslaugas, sąranką ir valymą.
Patobulinta vakarienė
€ 130 svečiui
Mėgaukitės puikia vakariene namuose su specialiu užkandžiu ir pagrindiniu patiekalu. Išbandykite tai kasdienei šventei, pasimatymui ar atsipalaidavimui grupinei vakarienei.
Virtuvės šefo stalas
€ 173 svečiui
Mėgaukitės 5 patiekalų degustavimo meniu, kuriam vadovauja virėjas, pasižymintis Michelin žvaigždutėmis įvertintu restorano potyriu. Į renginį įeina elegantiškas padavimas ir visapusiškas aptarnavimas jūsų Airbnb patogumui.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Arturo).
Mano kvalifikacija
16 metų patirtis
Esu virėjas, kurio specializacija - puikios vakarienės tikslumo pristatymas į namų virtuvę.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mane mokė virėjas Viet Pham, tobulindamas savo kulinarinius įgūdžius ir tikslumą.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Studijavau Le Cordon Bleu Paris virtuvėje ir pâtisserie bei uždirbau Le Grand Diplôme.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Ostinas, Cedar Park, Raund Rokas ir Pflugerville. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
Ostinas, Teksasas, 78752, Jungtinės Valstijos
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 121 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?