Aukštesnė Oliverio vakarienė Berkšyre
Daugiau nei 15 metų esu buvęs virėjas ir virėjas Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Great Barrington
Teikiama jūsų būste
Įperkamas meniu
€ 160
Šiame 3 patiekalų meniu yra vietinių ingredientų.
Pavasarį ypatingas
€ 206
Pasimėgaukite sezoniniu meniu, patiekiamu dalijamose lėkštėse. Šis pasiūlymas puikiai tinka šeimos ir draugų susibūrimams.
Speciali padidinta vakarienė
€ 242
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 483
Šiame meniu siūlomi įvairūs sezoniniai užkandžiai ir kanapė, taip pat vietinė sūrio ir charcuterie lenta.
Po to seka 3 patiekalai, atspindintys Berkšyro apygardos sezoną ir dovaną
Visai šeimai
€ 274
Užsisakykite 5 patiekalų vakarienę nuomojamuose namuose.
Banglenčių ir mėsos
€ 297
Šiame populiariame vakarienės meniu yra žuvis ir jautiena iš Snake River ūkių.
Prabangus meniu
€ 329
Šis pasiūlymas idealiai tinka ypatingomis progomis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Oliver).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Esu virėjas, dirbęs restoranuose Paryžiuje, Šiaurės Kalifornijoje ir Masačusetse.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Buvau paaukštintas virėju vadovaujant žinomam virėjui Nicolas Le Bec Lione.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu kulinarinio meno partnerio laipsnį Naujosios Anglijos kulinarijos institute.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Great Barrington ir Sandisfield. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 160
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?







