Elegantiški ir atsipalaidavę privatūs pietūs su virėju Arno

Daugiau nei 30 metų žinios apie maistą ir vyną iš Europos, Okeanijos ir Amerikos. Kulinarijos laipsnis Nicos kulinarijos mokykloje, geriausių prancūzų virtuvės šefų apdovanojimai. Meniu jūsų protui pribloškti ir neleistinas triukšmas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste

Pakrančių užkandžiai

€ 108 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 815
Mėgaukitės atpalaiduojančiu 3 patiekalų patiekalu, pradedant nuo turgaus daržovių ir žolelių padažo, po kurio seka skanus žuvies pagrindinis patiekalas su pikantišku arba vaisių padažu pagal jūsų pageidavimus ir šokoladiniu išlydytu pyragu su sūdyta sviesto karamele ir vanilės ledais.

Aukštas meniu

€ 129 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 515
Mėgaukitės rafinuotu 3 patiekalų patiekalu, kuriame yra subtilus turgaus žuvis su garintomis daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis, o po to - jūsų mėgstamiausia mėsa, patiekiama su sezoniniais žalumynais ir skaniu lengvu padažu, prieš vaisiais pagamintu desertu užbaigiant jūsų suasmenintą „carte blanche“ ūkio meniu iki stalo.

VIP šventė

€ 151 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 901
Pasiruoškite prabangiam 4 patiekalų valgiaraščiui, pradedant nuo otų crudo ir wagyu tartaro ant ryžių traškučių, po to - ūkininko turgaus vegetariškas patiekalas ir traškios antienos pagrindinis su gurmaniškomis bulvėmis ir citrusų aksominiu padažu. Desertui: šokoladinis išlydytas pyragas, vainikuotas plakta grietinėle ir sūdyta sviesto karamele.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Arno).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Paruošiau maistą itin turtingiems asmenims Prancūzijoje, Naujojoje Zelandijoje ir JAV
Svarbūs klientai ir partnerystė
Gaminau Jos Didenybei Tongos karalienei, Van Cleef & Arpels, Le Creuset ir kt.
Paul Augier kulinarijos mokyklos absolventas
Taip pat mokiausi Le Relais & Chateaux La Table de Pierre Prancūzijos Rivjeroje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Santa Klarita, Avalon ir Acton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 129 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 515
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Elegantiški ir atsipalaidavę privatūs pietūs su virėju Arno

Daugiau nei 30 metų žinios apie maistą ir vyną iš Europos, Okeanijos ir Amerikos. Kulinarijos laipsnis Nicos kulinarijos mokykloje, geriausių prancūzų virtuvės šefų apdovanojimai. Meniu jūsų protui pribloškti ir neleistinas triukšmas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste
€ 129 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 515
Nemokamas atšaukimas

Pakrančių užkandžiai

€ 108 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 815
Mėgaukitės atpalaiduojančiu 3 patiekalų patiekalu, pradedant nuo turgaus daržovių ir žolelių padažo, po kurio seka skanus žuvies pagrindinis patiekalas su pikantišku arba vaisių padažu pagal jūsų pageidavimus ir šokoladiniu išlydytu pyragu su sūdyta sviesto karamele ir vanilės ledais.

Aukštas meniu

€ 129 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 515
Mėgaukitės rafinuotu 3 patiekalų patiekalu, kuriame yra subtilus turgaus žuvis su garintomis daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis, o po to - jūsų mėgstamiausia mėsa, patiekiama su sezoniniais žalumynais ir skaniu lengvu padažu, prieš vaisiais pagamintu desertu užbaigiant jūsų suasmenintą „carte blanche“ ūkio meniu iki stalo.

VIP šventė

€ 151 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 901
Pasiruoškite prabangiam 4 patiekalų valgiaraščiui, pradedant nuo otų crudo ir wagyu tartaro ant ryžių traškučių, po to - ūkininko turgaus vegetariškas patiekalas ir traškios antienos pagrindinis su gurmaniškomis bulvėmis ir citrusų aksominiu padažu. Desertui: šokoladinis išlydytas pyragas, vainikuotas plakta grietinėle ir sūdyta sviesto karamele.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Arno).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Paruošiau maistą itin turtingiems asmenims Prancūzijoje, Naujojoje Zelandijoje ir JAV
Svarbūs klientai ir partnerystė
Gaminau Jos Didenybei Tongos karalienei, Van Cleef & Arpels, Le Creuset ir kt.
Paul Augier kulinarijos mokyklos absolventas
Taip pat mokiausi Le Relais & Chateaux La Table de Pierre Prancūzijos Rivjeroje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Santa Klarita, Avalon ir Acton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?