Pedro ispaniškas skonis, tapos ir paelija
Mano maisto gaminimo pagrindas - tradicinė ispanų virtuvė, derinama su šiuolaikinėmis technikomis.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Atlanta
Teikiama jūsų būste
Ispanų tapų vakarienė
€ 52 svečiui
Ispaniškos tapos, vietinis vynas ir pasakojimas anglų ir ispanų kalbomis. Kiekvienas patiekalas pasižymi pasakojimu, sukuriančiu skonį ir kultūrą jaukioje aplinkoje.
Ispaniškos tapos ir paelija
€ 60 svečiui
Ispaniškos tapos, parašo paelija ir turtingas pasakojimas intymioje aplinkoje. Kiekvienas patiekalas pasižymi pasakojimu, sukuriančiu maistą, kuriame dera maistas, kultūra ir ryšys.
Tapos, paelija ir desertas
€ 69 svečiui
Kvapni ispaniškų tapų, parašo paelijos, naminio deserto ir pasakojimo naktis. Kiekvienas kursas patiekiamas su pasaka, kuriant kultūros, bendravimo ir komforto patiekalą.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Pedro Jesus).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose visoje Ispanijoje ir Europoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Dirbau daugelyje šalių, plečiant požiūrį į ingredientus, skonius ir maistą.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gavau pažangaus kulinarinio mokymo pažymėjimą; studijavau maisto ir gėrimų valdymą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Atlanta. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
Atlanta, Džordžija, 30318, Jungtinės Valstijos
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 21 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?