Ryškūs Šajeno meniu nuo ūkio iki stalo

Buvęs privatus šefas Fortune 500 milijardierių šeimai, daugiausia dėmesio skiriu tvariai  kainai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Mineapolis
Teikiama jūsų būste

3 patiekalų meniu

€ 129 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 215
Šis kasdienis patiekalas puikiai tinka pasimatymams ir nedidelių grupių susibūrimams.

Sezoninis meniu

€ 151 
Pasimėgaukite įvairiais patiekalais, išryškinančiais sezono metu. Ši parinktis puikiai tinka jaukioms vakarienėms ir nedideliems susibūrimams.

Degustacijos meniu

€ 172 
Mėgaukitės aukščiausios klasės maistu, kuriame patiekiami nuo 5 iki 7 patiekalų ir neprivalomi vyno deriniai.

Iškylantis įvykis

€ 258 
Mėgaukitės aukščiausios klasės, padengtu degustaciniu meniu, kuriame rasite nuo 5 iki 7 patiekalų ir neprivalomų vyno porų.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Cheyenne).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Dalyvavau tokiose maisto gaminimo varžybose kaip Cochon555.
Virtuvės šefas
Buvau Roberto Rauschenbergo fondo Niujorke virėjas.
Kulinarijos mokyklos absolventas (-ė)
Diplomą įgijau Amerikos kulinarijos institute Haid parke, Niujorke, diplomą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Mineapolis ir Sent Polas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane: Saint Paul, Minesota, 55105, Jungtinės Valstijos

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Ryškūs Šajeno meniu nuo ūkio iki stalo

Buvęs privatus šefas Fortune 500 milijardierių šeimai, daugiausia dėmesio skiriu tvariai  kainai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Mineapolis
Teikiama jūsų būste
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

3 patiekalų meniu

€ 129 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 215
Šis kasdienis patiekalas puikiai tinka pasimatymams ir nedidelių grupių susibūrimams.

Sezoninis meniu

€ 151 
Pasimėgaukite įvairiais patiekalais, išryškinančiais sezono metu. Ši parinktis puikiai tinka jaukioms vakarienėms ir nedideliems susibūrimams.

Degustacijos meniu

€ 172 
Mėgaukitės aukščiausios klasės maistu, kuriame patiekiami nuo 5 iki 7 patiekalų ir neprivalomi vyno deriniai.

Iškylantis įvykis

€ 258 
Mėgaukitės aukščiausios klasės, padengtu degustaciniu meniu, kuriame rasite nuo 5 iki 7 patiekalų ir neprivalomų vyno porų.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Cheyenne).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Dalyvavau tokiose maisto gaminimo varžybose kaip Cochon555.
Virtuvės šefas
Buvau Roberto Rauschenbergo fondo Niujorke virėjas.
Kulinarijos mokyklos absolventas (-ė)
Diplomą įgijau Amerikos kulinarijos institute Haid parke, Niujorke, diplomą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Mineapolis ir Sent Polas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane: Saint Paul, Minesota, 55105, Jungtinės Valstijos

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?