Ricardo Pietų Amerikos sintezės kaina
Kaip brazilas, užaugintas ant naminių itališkų patiekalų, mano virtuvė dera su abiem įtaka.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Culver City
Teikiama jūsų būste
Šventė Pietų Amerikoje
€ 160 svečiui
Pasimėgaukite 4 patiekalų meniu, išryškinančiu drąsias, įvairias Pietų Amerikos kulinarines tradicijas su Kalifornijos nuojauta. Pradinių patiekalų pavyzdžiai: Čilės-relleno įkandimai ir palta reina (pikantiškos vištienos salotos, supjaustytos ant avokado pusių). Pirmojo patiekalo variantai gali būti „ceviche“ ir „anticuchos“ (ant grotelių kepta jautiena arba vištiena). Jei naudojate maitinimą, tikėkitės tokių patiekalų kaip vištiena arba jautienos milanesa ir salsa verde vištiena. Dulce de leche ir brigadeiro yra desertų pavyzdžiai.
Sezoninė šventė Kalifornijoje
€ 173 svečiui
Mėgaukitės 4 patiekalų meniu, įkvėptu šviežių daržovių ir vaisių Kalifornijoje. Paragaukite užkandžių nuo ūkio iki stalo ir užkandžių: skrudintos vynuogės ir brie ant crostini, o atšaldyta saldžiųjų kukurūzų sriuba su cilantro ir kalkėmis. Pagrindinės galimybės yra kepta uolieninė žuvis su skrudintomis sezoninėmis daržovėmis ir rozmarinu skrudintais tri-tipais su raudonuoju vynu. Kaimiška persikų galetė su vanilės ir pupmedžio ledainėmis bei medaus lavinos panna cotta su šviežiomis uogomis yra mėginių desertų pasirinkimas.
Elegantiška gurmaniška vakarienė
€ 216 svečiui
Šis 4 patiekalų patiekalas sujungia kaimišką žavesį su gurmaniška elegancija, švenčiant sezoninius ingredientus ir drąsius, subalansuotus skonius. Pradedantiesiems ir pirmiesiems patiekalams, tikėkitės tokių patiekalų kaip sūdytos šukutės su šampanu beurre blanc ir rankų darbo šafrano papardelle su ančių ragù. Tinklas gali būti jautienos nugarinė su burbono demi-glace ir rūkyta gouda koše bei miso glazūruota wagyu su juodu česnako tyrė ir apdegintomis kūdikių daržovėmis. Maistas baigiasi dekadentiškais desertais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ricardo).
Mano kvalifikacija
14 metų patirtis
Mano karjera apima kavinės turėjimą, kurioje gaminau su daržovėmis iš savo sodo.
Įžymūs klientai
Gaminau filmų prodiuseriams, futbolo žaidėjams ir milijardierių investuotojams.
Kulinarijos mokyklos absolventas (-ė)
Gavau gastronomijos laipsnį Vale do Itajaí universitete Brazilijoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu
Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Angeles, Marina del Rey, West Hollywood ir Los Andželas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 160 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 320
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?