Autentiški romėniški šefo Mattia skoniai

Specializuojasi jūros gėrybių patiekalų, kepimo ir tarptautinės sintezės virtuvėje.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Roma
Teikiama jūsų būste

Romėnų meniu

€ 85 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Romėnų virtuvė, kaip ir mūsų močiutės, gamindavo pilną tradicinių patiekalų meniu. STARTERIS: Bruschetta su pomidorais ir baziliku Rikota su medumi ir traškia duona PIRMASIS KURSAS: Rigatoni makaronai su amatriciana sause (kiaulienos ir pomidorų padažu) ir pekorino arba Mezze maniche makaronai su cacio ir pipirų padažu PAGRINDINIS PATIEKALAS: Saltimbocca alla romana (veršienos-sage-prosciutto) ir sezoninės daržovės arba Vištienos kakciatoras ir skrudintos bulvės DUONA: Itališka duona su grissini DESERTAS: Tiramisu

Romėnų meniu su fettuccine

€ 105 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Tradicinė romėnų virtuvė, įskaitant pamoką, kaip gaminti fettuccine! STARTERIS: Bruschetta su pomidorais ir baziliku Rikota su medumi ir traškia duona PIRMASIS KURSAS: Fettuccine su San Marzano pomidorų padažu PAGRINDINIS PATIEKALAS: Saltimbocca alla romana (veršienos-sage-prosciutto) ir sezoninės daržovės arba Vištienos kakciatoras ir skrudintos bulvės DUONA: Itališka duona su grissini DESERTAS: Tiramisu

Romėnų makaronai ir tiramisu

€ 115 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Tradicinė romėnų virtuvė, įskaitant pamoką, kaip gaminti fettuccine ir tiramisu. STARTERIS: Bruschetta su pomidorais ir baziliku Rikota su medumi ir traškia duona PIRMASIS KURSAS: Fettuccine su San Marzano pomidorų padažu PAGRINDINIS PATIEKALAS: Saltimbocca alla romana (veršienos-sage-prosciutto) ir sezoninės daržovės arba Vištienos kakciatoras ir skrudintos bulvės DUONA: Itališka duona su grissini DESERTAS: Tiramisu
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Mattia Maria).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
19 metų patirtis
Virėjas su tarptautine patirtimi - nuo Italijos tradicijų iki žvaigždutėmis pažymėtų restoranų.
1 turi virtuvės šefą
Sottosopra restorano Australijoje savininkas ir vyriausiasis virėjas.
Maisto gaminimo mokyklos treniruotė
Mokymai tarp Italijos, Londono ir Australijos su žvaigždutėmis pažymėtais virėjais ir Gambero Rosso Roma.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Roma. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 6 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Mattia Maria vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Autentiški romėniški šefo Mattia skoniai

Specializuojasi jūros gėrybių patiekalų, kepimo ir tarptautinės sintezės virtuvėje.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Roma
Teikiama jūsų būste
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Romėnų meniu

€ 85 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Romėnų virtuvė, kaip ir mūsų močiutės, gamindavo pilną tradicinių patiekalų meniu. STARTERIS: Bruschetta su pomidorais ir baziliku Rikota su medumi ir traškia duona PIRMASIS KURSAS: Rigatoni makaronai su amatriciana sause (kiaulienos ir pomidorų padažu) ir pekorino arba Mezze maniche makaronai su cacio ir pipirų padažu PAGRINDINIS PATIEKALAS: Saltimbocca alla romana (veršienos-sage-prosciutto) ir sezoninės daržovės arba Vištienos kakciatoras ir skrudintos bulvės DUONA: Itališka duona su grissini DESERTAS: Tiramisu

Romėnų meniu su fettuccine

€ 105 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Tradicinė romėnų virtuvė, įskaitant pamoką, kaip gaminti fettuccine! STARTERIS: Bruschetta su pomidorais ir baziliku Rikota su medumi ir traškia duona PIRMASIS KURSAS: Fettuccine su San Marzano pomidorų padažu PAGRINDINIS PATIEKALAS: Saltimbocca alla romana (veršienos-sage-prosciutto) ir sezoninės daržovės arba Vištienos kakciatoras ir skrudintos bulvės DUONA: Itališka duona su grissini DESERTAS: Tiramisu

Romėnų makaronai ir tiramisu

€ 115 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Tradicinė romėnų virtuvė, įskaitant pamoką, kaip gaminti fettuccine ir tiramisu. STARTERIS: Bruschetta su pomidorais ir baziliku Rikota su medumi ir traškia duona PIRMASIS KURSAS: Fettuccine su San Marzano pomidorų padažu PAGRINDINIS PATIEKALAS: Saltimbocca alla romana (veršienos-sage-prosciutto) ir sezoninės daržovės arba Vištienos kakciatoras ir skrudintos bulvės DUONA: Itališka duona su grissini DESERTAS: Tiramisu
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Mattia Maria).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
19 metų patirtis
Virėjas su tarptautine patirtimi - nuo Italijos tradicijų iki žvaigždutėmis pažymėtų restoranų.
1 turi virtuvės šefą
Sottosopra restorano Australijoje savininkas ir vyriausiasis virėjas.
Maisto gaminimo mokyklos treniruotė
Mokymai tarp Italijos, Londono ir Australijos su žvaigždutėmis pažymėtais virėjais ir Gambero Rosso Roma.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Roma. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 6 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Mattia Maria vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?