Marianos sveikatingumo ir į augalus orientuota vakarienė

Kuriu „Veggie-forward“ meniu įsimintinoms vakarienėms.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Hjustonas
Teikiama jūsų būste

Vivre French-Italy Savoir

€ 131 svečiui
Mėgaukitės kūrybine prancūziškų ir itališkų patiekalų sinteze šiame aštuonių patiekalų valgyje su užkandžiais, pirmaisiais patiekalais, pagrindiniais patiekalais ir desertais.

Askolis

€ 141 svečiui
Mėgaukitės aštuonių patiekalų patiekalais su užkandžiais, pirmaisiais patiekalais, pagrindiniais patiekalais ir desertais, pagamintais iš aukščiausios kokybės ingredientų.

Epikūrinė kelionė

€ 145 svečiui
Mėgaukitės rafinuotu aštuonių patiekalų prancūziškų ir itališkų skonių tyrinėjimu, sklandžiai derindami klasikinius metodus ir aukščiausios kokybės ingredientus.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Mariana Ascoli).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
5 metų patirtis
Kuriu specialiai pritaikytus meniu, kuriuos įkvėpė mano kelionių patirtis ir meilė augaliniam maistui.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mokiausi pagal apdovanojimus pelniusius virėjus ir Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Po mados karjeros mokiausi garsiuose augalinių ir prancūzų puikių pietų restoranuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Hjustonas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Marianos sveikatingumo ir į augalus orientuota vakarienė

Kuriu „Veggie-forward“ meniu įsimintinoms vakarienėms.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Hjustonas
Teikiama jūsų būste
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Vivre French-Italy Savoir

€ 131 svečiui
Mėgaukitės kūrybine prancūziškų ir itališkų patiekalų sinteze šiame aštuonių patiekalų valgyje su užkandžiais, pirmaisiais patiekalais, pagrindiniais patiekalais ir desertais.

Askolis

€ 141 svečiui
Mėgaukitės aštuonių patiekalų patiekalais su užkandžiais, pirmaisiais patiekalais, pagrindiniais patiekalais ir desertais, pagamintais iš aukščiausios kokybės ingredientų.

Epikūrinė kelionė

€ 145 svečiui
Mėgaukitės rafinuotu aštuonių patiekalų prancūziškų ir itališkų skonių tyrinėjimu, sklandžiai derindami klasikinius metodus ir aukščiausios kokybės ingredientus.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Mariana Ascoli).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
5 metų patirtis
Kuriu specialiai pritaikytus meniu, kuriuos įkvėpė mano kelionių patirtis ir meilė augaliniam maistui.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mokiausi pagal apdovanojimus pelniusius virėjus ir Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Po mados karjeros mokiausi garsiuose augalinių ir prancūzų puikių pietų restoranuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Hjustonas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?