Šefo G šventė su ugnimi
Kuriu įtraukiančius kulinarinius potyrius, kuriuose susipina tradicijos, ugnis ir Argentinos asado bei lėto maisto gaminimo ant atviros ugnies skoniai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ašvilis
Teikiama jūsų būste
Tradicinis Asado
€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Tradicinis gaucho stiliaus asado atneša Argentinos kepsninės esmę ant jūsų stalo.
Ant anglies kepta antroji nugarinės dalis
Rūkytas garstyčių šoninis kepsnys
Geležinio kryžiaus kiaulienos šonkauliai
Asado stiliaus kepta vištiena
Ant žarijų keptos teriyaki daržovės
Saldžiosios bulvės „Al Rescoldo“
Firminės Cezario salotos
Užbaigti Asado potyrį
€ 148 € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Patirkite tikrą argentinietišką asadą su šviežiais sezoniniais produktais.
Šeimai skirta šventė, kurioje viskas įskaičiuota:
Užkandžiai
Choripán sumuštiniai
Rūkytų Portobello ir brie kąsneliai
Šukutės, suvyniotos į prosciutto
Pirmasis kursas
Patagonijos derliaus salotos
Pagrindinis kursas
Ant anglies kepta antroji nugarinės dalis
Rūkytas garstyčių šoninis kepsnys
Geležinio kryžiaus kiaulienos šonkauliai
Asado stiliaus kepta vištiena
Ant žarijų keptos teriyaki daržovės
Saldžiosios bulvės „Al Rescoldo“
Desertas
„Fuegos“ burbono šokolado pyragaitis
Nuo jūros iki kepsninės
€ 148 € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Krevetės, šukutės, austrės, lašišos, mahi mahi, snapperis ir aštuonkojis. Visas gaučo stilius ant mūsų atviros ugnies kepsninės.
10 patiekalų gyvos ugnies meniu
€ 156 € 156 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 780
Pirmasis patiekalas: ugnies pabučiavimo austrės
Antrasis patiekalas: Provoleta a la Parrilla
Trečiasis patiekalas: Derliaus salotos
Ketvirtas patiekalas: „A la Llama“ Karolina Trout
Penktas patiekalas: rūkytos polentos medalionas
Šeštas patiekalas: „A la Cruz“ kūdikio nugarėlės šonkauliai
Septintasis patiekalas: ant grotelių kepti vištienos sparneliai
Aštuntas patiekalas: 24 valandas sūryme mirkytas jautienos filė
Devintasis patiekalas: sezoninės šakniavaisės ir vijoklinės daržovės
Desertas: tradicinis pyragas su šviežia grietinėle ir uogomis
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Guillermo).
Mano kvalifikacija
16 metų patirtis
Beveik 20 metų profesionalaus atviros ugnies virėjo patirtis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Las Piedras savininkas ir vyriausiasis virėjas, argentinietiškas grilis ir restairant, jau daugiau nei 15 metų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gimęs ir užaugęs Buenos Airėse, iš senelio sužinojau maisto gaminimo ugnyje paslaptis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Ašvilis, Candler ir Canton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 20 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 148 Nuo € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?





