Open-Fire Grill by Chef G

Kuriu įtraukiančius kulinarinius potyrius, kuriuose dera tradicijos, ugnis ir skoniai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ašvilis
Teikiama jūsų būste

Tradicinis Asado

€ 128 svečiui
Tradicinis gaucho stiliaus asado atneša Argentinos kepsninės esmę ant jūsų stalo.

Užbaigti Asado potyrį

€ 145 svečiui
Kelių patiekalų atviros ugnies šventė. 3 užkandžiai, visa mėsa ir daržovės kaip pagrindinis su „iš šio pasaulio“ salotomis ir įspūdingu desertu.

Nuo jūros iki kepsninės

€ 145 svečiui
Krevetės, šukutės, austrės, lašišos, mahi mahi, snapperis ir aštuonkojis. Visas gaučo stilius ant mūsų atviros ugnies kepsninės.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Guillermo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Beveik 20 metų profesionalaus atviros ugnies virėjo patirtis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Las Piedras savininkas ir vyriausiasis virėjas, argentinietiškas grilis ir restairant, jau daugiau nei 15 metų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gimęs ir užaugęs Buenos Airėse, iš senelio sužinojau maisto gaminimo ugnyje paslaptis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Ašvilis, Candler ir Canton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 145 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 426
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Open-Fire Grill by Chef G

Kuriu įtraukiančius kulinarinius potyrius, kuriuose dera tradicijos, ugnis ir skoniai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ašvilis
Teikiama jūsų būste
Nuo € 145 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 426
Nemokamas atšaukimas

Tradicinis Asado

€ 128 svečiui
Tradicinis gaucho stiliaus asado atneša Argentinos kepsninės esmę ant jūsų stalo.

Užbaigti Asado potyrį

€ 145 svečiui
Kelių patiekalų atviros ugnies šventė. 3 užkandžiai, visa mėsa ir daržovės kaip pagrindinis su „iš šio pasaulio“ salotomis ir įspūdingu desertu.

Nuo jūros iki kepsninės

€ 145 svečiui
Krevetės, šukutės, austrės, lašišos, mahi mahi, snapperis ir aštuonkojis. Visas gaučo stilius ant mūsų atviros ugnies kepsninės.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Guillermo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Beveik 20 metų profesionalaus atviros ugnies virėjo patirtis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Las Piedras savininkas ir vyriausiasis virėjas, argentinietiškas grilis ir restairant, jau daugiau nei 15 metų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gimęs ir užaugęs Buenos Airėse, iš senelio sužinojau maisto gaminimo ugnyje paslaptis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Ašvilis, Candler ir Canton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?