Šefo G šventė su ugnimi

Kuriu įtraukiančius kulinarinius potyrius, kuriuose susipina tradicijos, ugnis ir Argentinos asado bei lėto maisto gaminimo ant atviros ugnies skoniai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ašvilis
Teikiama jūsų būste

Tradicinis Asado

€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Tradicinis gaucho stiliaus asado atneša Argentinos kepsninės esmę ant jūsų stalo. Ant anglies kepta antroji nugarinės dalis Rūkytas garstyčių šoninis kepsnys Geležinio kryžiaus kiaulienos šonkauliai Asado stiliaus kepta vištiena Ant žarijų keptos teriyaki daržovės Saldžiosios bulvės „Al Rescoldo“ Firminės Cezario salotos

Užbaigti Asado potyrį

€ 148 € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Patirkite tikrą argentinietišką asadą su šviežiais sezoniniais produktais. Šeimai skirta šventė, kurioje viskas įskaičiuota: Užkandžiai Choripán sumuštiniai Rūkytų Portobello ir brie kąsneliai Šukutės, suvyniotos į prosciutto Pirmasis kursas Patagonijos derliaus salotos Pagrindinis kursas Ant anglies kepta antroji nugarinės dalis Rūkytas garstyčių šoninis kepsnys Geležinio kryžiaus kiaulienos šonkauliai Asado stiliaus kepta vištiena Ant žarijų keptos teriyaki daržovės Saldžiosios bulvės „Al Rescoldo“ Desertas „Fuegos“ burbono šokolado pyragaitis

Nuo jūros iki kepsninės

€ 148 € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Krevetės, šukutės, austrės, lašišos, mahi mahi, snapperis ir aštuonkojis. Visas gaučo stilius ant mūsų atviros ugnies kepsninės.

10 patiekalų gyvos ugnies meniu

€ 156 € 156 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 780
Pirmasis patiekalas: ugnies pabučiavimo austrės Antrasis patiekalas: Provoleta a la Parrilla Trečiasis patiekalas: Derliaus salotos Ketvirtas patiekalas: „A la Llama“ Karolina Trout Penktas patiekalas: rūkytos polentos medalionas Šeštas patiekalas: „A la Cruz“ kūdikio nugarėlės šonkauliai Septintasis patiekalas: ant grotelių kepti vištienos sparneliai Aštuntas patiekalas: 24 valandas sūryme mirkytas jautienos filė Devintasis patiekalas: sezoninės šakniavaisės ir vijoklinės daržovės Desertas: tradicinis pyragas su šviežia grietinėle ir uogomis
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Guillermo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Beveik 20 metų profesionalaus atviros ugnies virėjo patirtis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Las Piedras savininkas ir vyriausiasis virėjas, argentinietiškas grilis ir restairant, jau daugiau nei 15 metų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gimęs ir užaugęs Buenos Airėse, iš senelio sužinojau maisto gaminimo ugnyje paslaptis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Ašvilis, Candler ir Canton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 148 Nuo € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Šefo G šventė su ugnimi

Kuriu įtraukiančius kulinarinius potyrius, kuriuose susipina tradicijos, ugnis ir Argentinos asado bei lėto maisto gaminimo ant atviros ugnies skoniai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ašvilis
Teikiama jūsų būste
€ 148 Nuo € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Nemokamas atšaukimas

Tradicinis Asado

€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Tradicinis gaucho stiliaus asado atneša Argentinos kepsninės esmę ant jūsų stalo. Ant anglies kepta antroji nugarinės dalis Rūkytas garstyčių šoninis kepsnys Geležinio kryžiaus kiaulienos šonkauliai Asado stiliaus kepta vištiena Ant žarijų keptos teriyaki daržovės Saldžiosios bulvės „Al Rescoldo“ Firminės Cezario salotos

Užbaigti Asado potyrį

€ 148 € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Patirkite tikrą argentinietišką asadą su šviežiais sezoniniais produktais. Šeimai skirta šventė, kurioje viskas įskaičiuota: Užkandžiai Choripán sumuštiniai Rūkytų Portobello ir brie kąsneliai Šukutės, suvyniotos į prosciutto Pirmasis kursas Patagonijos derliaus salotos Pagrindinis kursas Ant anglies kepta antroji nugarinės dalis Rūkytas garstyčių šoninis kepsnys Geležinio kryžiaus kiaulienos šonkauliai Asado stiliaus kepta vištiena Ant žarijų keptos teriyaki daržovės Saldžiosios bulvės „Al Rescoldo“ Desertas „Fuegos“ burbono šokolado pyragaitis

Nuo jūros iki kepsninės

€ 148 € 148 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 433
Krevetės, šukutės, austrės, lašišos, mahi mahi, snapperis ir aštuonkojis. Visas gaučo stilius ant mūsų atviros ugnies kepsninės.

10 patiekalų gyvos ugnies meniu

€ 156 € 156 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 780
Pirmasis patiekalas: ugnies pabučiavimo austrės Antrasis patiekalas: Provoleta a la Parrilla Trečiasis patiekalas: Derliaus salotos Ketvirtas patiekalas: „A la Llama“ Karolina Trout Penktas patiekalas: rūkytos polentos medalionas Šeštas patiekalas: „A la Cruz“ kūdikio nugarėlės šonkauliai Septintasis patiekalas: ant grotelių kepti vištienos sparneliai Aštuntas patiekalas: 24 valandas sūryme mirkytas jautienos filė Devintasis patiekalas: sezoninės šakniavaisės ir vijoklinės daržovės Desertas: tradicinis pyragas su šviežia grietinėle ir uogomis
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Guillermo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
16 metų patirtis
Beveik 20 metų profesionalaus atviros ugnies virėjo patirtis.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Las Piedras savininkas ir vyriausiasis virėjas, argentinietiškas grilis ir restairant, jau daugiau nei 15 metų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gimęs ir užaugęs Buenos Airėse, iš senelio sužinojau maisto gaminimo ugnyje paslaptis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Ašvilis, Candler ir Canton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?