Šiuolaikinė Laurent prancūzų virtuvė
Kuriu rafinuotus kelių patiekalų patiekalus su netikėtumu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Klasikinis meniu
€ 75 svečiui
Ši kulinarinė kelionė apima tradicinius prancūziškus skonius su užkandžiais, pirmuoju patiekalu, pagrindiniu patiekalu ir desertu.
Atradimų degustacinis meniu
€ 110 svečiui
Mėgaukitės įvairiais patiekalais, pagamintais iš sveikų ir šenšilų bei sintezės įkvėpimo.
Prabangus degustacinis meniu
€ 165 svečiui
Mėgaukitės subalansuotu prancūzų kulinarinių tradicijų deriniu su vegetarišku ir veganišku akcentu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Laurent).
Mano kvalifikacija
20 metų kulinarinė patirtis
Siūlau modernios ir tradicinės prancūziškos virtuvės, autentiškumo ir kūrybiškumo, derinį.
Dažnas svečias per QVC
Dažnai dalinuosi savo kulinariniais įgūdžiais maisto gaminimo laidose nacionaliniame televizijos tinkle.
Apmokytas pas garsius virtuvės šefus
Mokiausi pas Christophe Michalak, Thierry Marx ir Cyril Lignac.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais
Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
92100, Paryžius, Prancūzija
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Laurent vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 110 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 500
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?