Šefo Jimmy Matiz prabangūs privatūs pietūs

„Food Network“ nugalėtojas daugiau nei dešimtmetį „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse visame pasaulyje. Kuriu rafinuotus, sezoninius valgymo potyrius Pietų Kalifornijoje, skirtus nustebinti ir sužavėti
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste

Trijų patiekalų vakarienės potyris

€ 141 svečiui
Rafinuotas 3 patiekalų potyris su sezoniniu užkandžiu, pagrindiniu patiekalu ir desertu. Įkvėptas italų, prancūzų, ispanų ir Vakarų pakrantės virtuvės, šis meniu išryškina geriausius sezono ingredientus. Apima aukščiausios kokybės stalo reikmenis, spausdintus meniu ir profesionalias paslaugas. Gėrimai neįtraukti, bet mūsų serveriai mielai juos pila.

Užkandžių vakarėlis

€ 141 svečiui
Mūsų užkandžių vakarėlis puikiai tinka kokteilių stiliaus priėmimams. Svečiai mėgaujasi įvairiais rafinuotais užkandžiais, derindami lengvus, širdingus ir desertų variantus, kad patirtumėte visavertį potyrį. Profesionalūs serveriai užtikrina sklandų srautą, o mūsų Luxury Experience paketas, įskaitant elegantiškus stalo reikmenis, stiklo dirbinius ir spausdintus ekrano meniu, užtikrina, kad kiekviena detalė būtų tvarkoma pagal tą patį standartą kaip ir mūsų kelių patiekalų vakarienės

Patobulintas pietų potyris

€ 149 svečiui
Rafinuoti 4 patiekalų pietūs, skirti lengvesni, bet prabangiam potyriui. Pradedant nuo šviežio užkandžio, po kurio seka širdingesnis sezoninis užkandis, kruopščiai paruoštas pagrindinis patiekalas ir modernus desertas. Įkvėpta sezoninių Vakarų pakrantės skonių ir klasikinių europietiškų metodų. Įtraukta visa prabangi sąranka su stalo reikmenimis, suasmenintais meniu ir profesionaliais serveriais potyriui vadovauti. Gėrimai neįtraukti

Penkių kursų degustacinis potyris

€ 162 svečiui
Aukštas degustacinis meniu, prasidedantis netikėtu užkandžiu, po kurio seka lengvas užkandis, širdingesnis užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas. Sukurta su sezoniniais Vakarų pakrantės skoniais ir klasikiniu Europos įkvėpimu. Apima visą prabangią įrangą su stalo reikmenimis, suasmenintais meniu ir serveriais, padėsiančiais vakarui. Gėrimai neįtraukti.

Virtuvės šefo gastronomijos tyrinėjimas

€ 196 svečiui
Išskirtinis potyris. Pradėkite nuo dviejų sezoninių hors d'oeuvres, perduodamų jūsų svečiams, tada mėgaukitės 6 patiekalų meniu: netikėta pramoga, lengvu užkandžiu, širdingu užkandžiu, skonio valikliu, pagrindiniu patiekalu ir desertu. Įkvėpta Italijos, Prancūzijos, Ispanijos ir Vakarų pakrantės skonių su aukščiausios kokybės stalo reikmenimis, spausdintais meniu ir profesionaliu aptarnavimu. Gėrimai neįtraukti, bet aptarnaujami mūsų komandos.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Jimmy).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
Trijų Michelin žvaigždučių mokymai ir virėjas aukšto lygio klientams, įžymybėms ir prekių ženklams
Maisto tinklų nugalėtojas
„Matiz Cuisine“ savininkas ir „Food Network's Chopped“ šou laimėtojas 2024 m. (S58, Ep12).
El Celler de Can Roca mokymai
Kulinarija ir svetingumas, įskaitant kulinarines studijas Harvarde ir Barselonos universitete
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 8 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Marina del Rey, El Segundo ir Beverli Hilsas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 141 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 110
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Šefo Jimmy Matiz prabangūs privatūs pietūs

„Food Network“ nugalėtojas daugiau nei dešimtmetį „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse visame pasaulyje. Kuriu rafinuotus, sezoninius valgymo potyrius Pietų Kalifornijoje, skirtus nustebinti ir sužavėti
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 141 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 110
Nemokamas atšaukimas

Trijų patiekalų vakarienės potyris

€ 141 svečiui
Rafinuotas 3 patiekalų potyris su sezoniniu užkandžiu, pagrindiniu patiekalu ir desertu. Įkvėptas italų, prancūzų, ispanų ir Vakarų pakrantės virtuvės, šis meniu išryškina geriausius sezono ingredientus. Apima aukščiausios kokybės stalo reikmenis, spausdintus meniu ir profesionalias paslaugas. Gėrimai neįtraukti, bet mūsų serveriai mielai juos pila.

Užkandžių vakarėlis

€ 141 svečiui
Mūsų užkandžių vakarėlis puikiai tinka kokteilių stiliaus priėmimams. Svečiai mėgaujasi įvairiais rafinuotais užkandžiais, derindami lengvus, širdingus ir desertų variantus, kad patirtumėte visavertį potyrį. Profesionalūs serveriai užtikrina sklandų srautą, o mūsų Luxury Experience paketas, įskaitant elegantiškus stalo reikmenis, stiklo dirbinius ir spausdintus ekrano meniu, užtikrina, kad kiekviena detalė būtų tvarkoma pagal tą patį standartą kaip ir mūsų kelių patiekalų vakarienės

Patobulintas pietų potyris

€ 149 svečiui
Rafinuoti 4 patiekalų pietūs, skirti lengvesni, bet prabangiam potyriui. Pradedant nuo šviežio užkandžio, po kurio seka širdingesnis sezoninis užkandis, kruopščiai paruoštas pagrindinis patiekalas ir modernus desertas. Įkvėpta sezoninių Vakarų pakrantės skonių ir klasikinių europietiškų metodų. Įtraukta visa prabangi sąranka su stalo reikmenimis, suasmenintais meniu ir profesionaliais serveriais potyriui vadovauti. Gėrimai neįtraukti

Penkių kursų degustacinis potyris

€ 162 svečiui
Aukštas degustacinis meniu, prasidedantis netikėtu užkandžiu, po kurio seka lengvas užkandis, širdingesnis užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas. Sukurta su sezoniniais Vakarų pakrantės skoniais ir klasikiniu Europos įkvėpimu. Apima visą prabangią įrangą su stalo reikmenimis, suasmenintais meniu ir serveriais, padėsiančiais vakarui. Gėrimai neįtraukti.

Virtuvės šefo gastronomijos tyrinėjimas

€ 196 svečiui
Išskirtinis potyris. Pradėkite nuo dviejų sezoninių hors d'oeuvres, perduodamų jūsų svečiams, tada mėgaukitės 6 patiekalų meniu: netikėta pramoga, lengvu užkandžiu, širdingu užkandžiu, skonio valikliu, pagrindiniu patiekalu ir desertu. Įkvėpta Italijos, Prancūzijos, Ispanijos ir Vakarų pakrantės skonių su aukščiausios kokybės stalo reikmenimis, spausdintais meniu ir profesionaliu aptarnavimu. Gėrimai neįtraukti, bet aptarnaujami mūsų komandos.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Jimmy).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
Trijų Michelin žvaigždučių mokymai ir virėjas aukšto lygio klientams, įžymybėms ir prekių ženklams
Maisto tinklų nugalėtojas
„Matiz Cuisine“ savininkas ir „Food Network's Chopped“ šou laimėtojas 2024 m. (S58, Ep12).
El Celler de Can Roca mokymai
Kulinarija ir svetingumas, įskaitant kulinarines studijas Harvarde ir Barselonos universitete
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 8 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Marina del Rey, El Segundo ir Beverli Hilsas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?