Viduržemio jūros skoniai su Fabricio

Mėgaukitės vienu iš labiausiai vertinamų maisto produktų pasaulyje.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Garraf
Teikiama jūsų būste

Tiesiog paelija

€ 35 svečiui
Mėgaukitės paelija pagal savo skonį, nesvarbu, ar tai būtų jūros gėrybės, Valensijos, veganų, juodieji ryžiai ar fideuá.

3 kursų meniu

€ 55 svečiui
Trijų tipiškų Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalų pasirinkimas, išryškinantis jos skonių turtingumą. Jei norite, pagrindinis patiekalas gali būti paelijos.

Išskirtinis meniu

€ 75 svečiui
Kulinarinė patirtis su keliais išskirtiniais užkandžiais, skoninga paelija ir nenugalimu desertu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fabricio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
21 metų patirtis
Dirbau elegantiškuose restoranuose iš daugelio Amerikos ir Europos šalių.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Buvau VIP asmeninis virėjas Barselonoje, keliavau su juo ir jo šeima į Ibizą ir Paryžių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokausi tarptautinės virtuvės ir kepyklų.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Garraf, Baix Penedès, Alt Penedès ir Barselona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fabricio vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 75 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Viduržemio jūros skoniai su Fabricio

Mėgaukitės vienu iš labiausiai vertinamų maisto produktų pasaulyje.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Garraf
Teikiama jūsų būste
Nuo € 75 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Tiesiog paelija

€ 35 svečiui
Mėgaukitės paelija pagal savo skonį, nesvarbu, ar tai būtų jūros gėrybės, Valensijos, veganų, juodieji ryžiai ar fideuá.

3 kursų meniu

€ 55 svečiui
Trijų tipiškų Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalų pasirinkimas, išryškinantis jos skonių turtingumą. Jei norite, pagrindinis patiekalas gali būti paelijos.

Išskirtinis meniu

€ 75 svečiui
Kulinarinė patirtis su keliais išskirtiniais užkandžiais, skoninga paelija ir nenugalimu desertu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fabricio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
21 metų patirtis
Dirbau elegantiškuose restoranuose iš daugelio Amerikos ir Europos šalių.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Buvau VIP asmeninis virėjas Barselonoje, keliavau su juo ir jo šeima į Ibizą ir Paryžių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokausi tarptautinės virtuvės ir kepyklų.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Garraf, Baix Penedès, Alt Penedès ir Barselona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fabricio vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?