Privačių virėjų potyriai, kuriuos iš naujo apibrėžė Akhil

Virėjas, turintis daugiau nei 15 metų patirtį Michelin restoranuose ir diplomatinėse rezidencijose visoje Europoje. Apmokytas su garsiais virėjais, naudojant tik geriausius sezoninius ir etiškus ingredientus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste

Bistro meniu

€ 50 svečiui
Mėgaukitės trijų patiekalų bistro stiliaus maistu, pagamintu tiems, kurie mėgsta paprastą gerą maistą ir drąsius skonius, patiekiamus atsargiai. Pradėkite nuo šviežio, sezoninio užkandžio, kuris yra traškus, energingas ir sukurtas taip, kad pažadintų jūsų gomurį. Pagrindiniam patiekalui rinkitės arba švelnų mėsos pjaustymą, kurio kiekvienas patiekiamas su sezoninėmis pusėmis, kad ingredientai spindėtų. Užbaikite su lengvu desertu arba kuruojamu amatininkų sūrių pasirinkimu. Apgalvotas, subalansuotas ir patenkintas. Gėrimai neįtraukti

Metų laikai

€ 125 svečiui
Malonus keturių patiekalų meniu, kuriame švenčiamas paprastumo grožis ir smulkių ingredientų grynumas. Apgalvotai sudarytas iš metų laikų ritmo, kiekvienas patiekalas yra rami odė, skirta pusiausvyrai ir skoniui. Pradėkite nuo subtilaus starterio, po kurio seka šiltas įėjimas, rafinuotas pagrindinis patiekalas ir švelni deserto ar amatininkų sūrio apdaila. Kiekviena lėkštė ruošiama rūpestingai, kad kokybiška kalba su elegancija ir lengvumu. Gėrimai neįtraukti.

Ypatingas meniu

€ 180 svečiui
Pasimėgaukite kruopščiai parinktu šešių patiekalų meniu, pasižyminčiu „Michelin“ standartiniu požiūriu į paprastumą, sezoniškumą ir rafinuotumą. Potyris prasideda nuo subtilaus linksmumo, po kurio seka rafinuotas užkandis, šiltas įėjimas ir tiksliai pagaminta žuvis ar mėsa. Prieš desertą nuvalo gomurį prieš sezoninį desertą arba amatininkų sūrio pasirinkimą. Šis degustacinis meniu subalansuoja greitį ir smulkumą. Visi jūsų pageidavimai pritaikyti . Gėrimai neįtraukti

Virtuvės šefo premija

€ 220 svečiui
Patirkite išplėstinį 8+ kursų degustacinį meniu, kuriame švenčiami išskirtiniai ingredientai, visi ekologiški arba atsakingai gaunami. Pradėkite nuo rafinuotų kanapių ir keliaukite per ryškius skonio, tekstūros ir spalvų sluoksnius. Kiekvienas kursas yra elegantiškai padengtas ir apgalvotai suplanuotas. Finale yra išskirtiniai mignardai ir kulinarijos meniškumas, etiškas tiekimas ir gilus ryšys su gamtos ritmu. Gėrimai neįtraukti.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Akhil Babu).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Specializuojasi puikiuose pietuose su pasauline įtaka: skandinavų, indų ir japonų
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mokėsi pas pripažintus virėjus visoje Europoje, dirba su geriausiais vietiniais ingredientais.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Svetingumo ir viešbučių administracija iš IHM - Indija ir įsikūrusi pripažintuose restoranuose
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 5 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Akhil Babu vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 180 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privačių virėjų potyriai, kuriuos iš naujo apibrėžė Akhil

Virėjas, turintis daugiau nei 15 metų patirtį Michelin restoranuose ir diplomatinėse rezidencijose visoje Europoje. Apmokytas su garsiais virėjais, naudojant tik geriausius sezoninius ir etiškus ingredientus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Nuo € 180 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Bistro meniu

€ 50 svečiui
Mėgaukitės trijų patiekalų bistro stiliaus maistu, pagamintu tiems, kurie mėgsta paprastą gerą maistą ir drąsius skonius, patiekiamus atsargiai. Pradėkite nuo šviežio, sezoninio užkandžio, kuris yra traškus, energingas ir sukurtas taip, kad pažadintų jūsų gomurį. Pagrindiniam patiekalui rinkitės arba švelnų mėsos pjaustymą, kurio kiekvienas patiekiamas su sezoninėmis pusėmis, kad ingredientai spindėtų. Užbaikite su lengvu desertu arba kuruojamu amatininkų sūrių pasirinkimu. Apgalvotas, subalansuotas ir patenkintas. Gėrimai neįtraukti

Metų laikai

€ 125 svečiui
Malonus keturių patiekalų meniu, kuriame švenčiamas paprastumo grožis ir smulkių ingredientų grynumas. Apgalvotai sudarytas iš metų laikų ritmo, kiekvienas patiekalas yra rami odė, skirta pusiausvyrai ir skoniui. Pradėkite nuo subtilaus starterio, po kurio seka šiltas įėjimas, rafinuotas pagrindinis patiekalas ir švelni deserto ar amatininkų sūrio apdaila. Kiekviena lėkštė ruošiama rūpestingai, kad kokybiška kalba su elegancija ir lengvumu. Gėrimai neįtraukti.

Ypatingas meniu

€ 180 svečiui
Pasimėgaukite kruopščiai parinktu šešių patiekalų meniu, pasižyminčiu „Michelin“ standartiniu požiūriu į paprastumą, sezoniškumą ir rafinuotumą. Potyris prasideda nuo subtilaus linksmumo, po kurio seka rafinuotas užkandis, šiltas įėjimas ir tiksliai pagaminta žuvis ar mėsa. Prieš desertą nuvalo gomurį prieš sezoninį desertą arba amatininkų sūrio pasirinkimą. Šis degustacinis meniu subalansuoja greitį ir smulkumą. Visi jūsų pageidavimai pritaikyti . Gėrimai neįtraukti

Virtuvės šefo premija

€ 220 svečiui
Patirkite išplėstinį 8+ kursų degustacinį meniu, kuriame švenčiami išskirtiniai ingredientai, visi ekologiški arba atsakingai gaunami. Pradėkite nuo rafinuotų kanapių ir keliaukite per ryškius skonio, tekstūros ir spalvų sluoksnius. Kiekvienas kursas yra elegantiškai padengtas ir apgalvotai suplanuotas. Finale yra išskirtiniai mignardai ir kulinarijos meniškumas, etiškas tiekimas ir gilus ryšys su gamtos ritmu. Gėrimai neįtraukti.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Akhil Babu).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Specializuojasi puikiuose pietuose su pasauline įtaka: skandinavų, indų ir japonų
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mokėsi pas pripažintus virėjus visoje Europoje, dirba su geriausiais vietiniais ingredientais.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Svetingumo ir viešbučių administracija iš IHM - Indija ir įsikūrusi pripažintuose restoranuose
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 5 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Akhil Babu vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?