Ignacio Viduržemio jūros regiono ir sintezės virtuvė

Viduržemio jūros, prancūzų, fusion virtuvės ir desertai su šviežiais ingredientais.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orlandas
Teikiama jūsų būste

Gurmaniškas ispanų k.

€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 865
Pasirinkite po vieną patiekalą iš kiekvieno patiekalo, kad galėtumėte mėgautis klasikine ispaniška vakariene. Pradėkite nuo rafinuoto užkandžio, pvz., Cinco Jotas kumpio arba triufelių kroketų, o po to - skoningą pirmąjį patiekalą, pvz., rudąjį aštuonkojį arba eskalivadą. Pagrindinį variantą pasirinkite iš ėrienos pjaustymo, jūros gėrybių paelijos, kepto Branzino arba ribeye. Užbaikite tradicinį desertą, pvz., arroz con leche arba baskų sūrio pyragą.

Viduržemio jūros sintezė

€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 519
Mėgaukitės kuruojamu jūros gėrybių potyriu su šviežiais ir energingais užkandžiais, o po to - išskirtiniais pirmaisiais patiekalais su krabais ir ceviche. Pasirinkite iš aukščiausios kokybės pagrindinių patiekalų, įskaitant omarų banglenčių sportą ir velėną arba bouillabaisse jūros gėrybių sriubą, ir užbaikite dekadentišku desertu.

Prancūzų gurmanas

€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 865
Mėgaukitės Paryžiaus pagundomis su kuruojamu pasirinkimu: pasirinkite vieną užkandį iš elegantiško foie gras mousse iki šiltų krevečių salotų; klasikinį pirmąjį patiekalą, pvz., svogūnų sriubą arba saladą niçoise; pagrindinį lašišos, vištienos fricasé arba filet mignon; ir užbaikite su dekadentišku desertu, pvz., šokolado putomis arba crème brûlée.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ignacio Ramon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Patyręs virėjas, daugiau nei 18 metų dirbęs geriausiuose pasaulio restoranuose.
Svarbiausi karjeros įvykiai
„New York Times“ išgyrė novatoriškus desertus visame pasaulyje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Apmokytas elitinėse virtuvėse Niujorke, Sent Bartse, Aspene, Madride, Barselonoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Frostproof, Lake Wales, Polk City ir St. Cloud. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 104 Nuo € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 519
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Ignacio Viduržemio jūros regiono ir sintezės virtuvė

Viduržemio jūros, prancūzų, fusion virtuvės ir desertai su šviežiais ingredientais.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orlandas
Teikiama jūsų būste
€ 104 Nuo € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 519
Nemokamas atšaukimas

Gurmaniškas ispanų k.

€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 865
Pasirinkite po vieną patiekalą iš kiekvieno patiekalo, kad galėtumėte mėgautis klasikine ispaniška vakariene. Pradėkite nuo rafinuoto užkandžio, pvz., Cinco Jotas kumpio arba triufelių kroketų, o po to - skoningą pirmąjį patiekalą, pvz., rudąjį aštuonkojį arba eskalivadą. Pagrindinį variantą pasirinkite iš ėrienos pjaustymo, jūros gėrybių paelijos, kepto Branzino arba ribeye. Užbaikite tradicinį desertą, pvz., arroz con leche arba baskų sūrio pyragą.

Viduržemio jūros sintezė

€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 519
Mėgaukitės kuruojamu jūros gėrybių potyriu su šviežiais ir energingais užkandžiais, o po to - išskirtiniais pirmaisiais patiekalais su krabais ir ceviche. Pasirinkite iš aukščiausios kokybės pagrindinių patiekalų, įskaitant omarų banglenčių sportą ir velėną arba bouillabaisse jūros gėrybių sriubą, ir užbaikite dekadentišku desertu.

Prancūzų gurmanas

€ 104 € 104 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 865
Mėgaukitės Paryžiaus pagundomis su kuruojamu pasirinkimu: pasirinkite vieną užkandį iš elegantiško foie gras mousse iki šiltų krevečių salotų; klasikinį pirmąjį patiekalą, pvz., svogūnų sriubą arba saladą niçoise; pagrindinį lašišos, vištienos fricasé arba filet mignon; ir užbaikite su dekadentišku desertu, pvz., šokolado putomis arba crème brûlée.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ignacio Ramon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Patyręs virėjas, daugiau nei 18 metų dirbęs geriausiuose pasaulio restoranuose.
Svarbiausi karjeros įvykiai
„New York Times“ išgyrė novatoriškus desertus visame pasaulyje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Apmokytas elitinėse virtuvėse Niujorke, Sent Bartse, Aspene, Madride, Barselonoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais

0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Frostproof, Lake Wales, Polk City ir St. Cloud. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?