Ignacio Viduržemio jūros regiono ir sintezės virtuvė

Kuriu Viduržemio jūros regiono, prancūziškus ir sintezės patiekalus, pagamintus iš puikių ingredientų ir prieskonių.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Majamis
Teikiama jūsų būste

Gurmaniškas ispanų k.

€ 129 svečiui
Pasirinkite po vieną patiekalą iš kiekvieno patiekalo, kad galėtumėte mėgautis klasikine ispaniška vakariene. Pradėkite nuo rafinuoto užkandžio, pvz., Cinco Jotas kumpio arba triufelių kroketų, o po to - skoningą pirmąjį patiekalą, pvz., rudąjį aštuonkojį arba eskalivadą. Pagrindinį variantą pasirinkite iš ėrienos pjaustymo, jūros gėrybių paelijos, kepto Branzino arba ribeye. Užbaikite tradicinį desertą, pvz., arroz con leche arba baskų sūrio pyragą.

Viduržemio jūros sintezė

€ 129 svečiui
Mėgaukitės kuruojamu jūros gėrybių potyriu su šviežiais ir energingais užkandžiais, o po to - išskirtiniais pirmaisiais patiekalais su krabais ir ceviche. Pasirinkite iš aukščiausios kokybės pagrindinių patiekalų, įskaitant omarų banglenčių sportą ir velėną arba bouillabaisse jūros gėrybių sriubą, ir užbaikite dekadentišku desertu.

Prancūzų gurmanas

€ 129 svečiui
Mėgaukitės Paryžiaus pagundomis su kuruojamu pasirinkimu: pasirinkite vieną užkandį iš elegantiško foie gras mousse iki šiltų krevečių salotų; klasikinį pirmąjį patiekalą, pvz., svogūnų sriubą arba saladą niçoise; pagrindinį lašišos, vištienos fricasé arba filet mignon; ir užbaikite su dekadentišku desertu, pvz., šokolado putomis arba crème brûlée.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ignacio Ramon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
18 metų patirtis
Dirbau žinomuose restoranuose Europoje, Pietų Amerikoje ir Šiaurės Amerikoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
„N.Y. Times“ gyrė mano saldžius kūrinius, kuriuose dažnai yra šokolado ir vaisių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokiausi prestižinėse įstaigose Niujorke, Sent Barte, Aspene ir Barselonoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Majamis, Ki Biskeinas, Majami Byčas ir North Miami. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 129 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 646
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Ignacio Viduržemio jūros regiono ir sintezės virtuvė

Kuriu Viduržemio jūros regiono, prancūziškus ir sintezės patiekalus, pagamintus iš puikių ingredientų ir prieskonių.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Majamis
Teikiama jūsų būste
Nuo € 129 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 646
Nemokamas atšaukimas

Gurmaniškas ispanų k.

€ 129 svečiui
Pasirinkite po vieną patiekalą iš kiekvieno patiekalo, kad galėtumėte mėgautis klasikine ispaniška vakariene. Pradėkite nuo rafinuoto užkandžio, pvz., Cinco Jotas kumpio arba triufelių kroketų, o po to - skoningą pirmąjį patiekalą, pvz., rudąjį aštuonkojį arba eskalivadą. Pagrindinį variantą pasirinkite iš ėrienos pjaustymo, jūros gėrybių paelijos, kepto Branzino arba ribeye. Užbaikite tradicinį desertą, pvz., arroz con leche arba baskų sūrio pyragą.

Viduržemio jūros sintezė

€ 129 svečiui
Mėgaukitės kuruojamu jūros gėrybių potyriu su šviežiais ir energingais užkandžiais, o po to - išskirtiniais pirmaisiais patiekalais su krabais ir ceviche. Pasirinkite iš aukščiausios kokybės pagrindinių patiekalų, įskaitant omarų banglenčių sportą ir velėną arba bouillabaisse jūros gėrybių sriubą, ir užbaikite dekadentišku desertu.

Prancūzų gurmanas

€ 129 svečiui
Mėgaukitės Paryžiaus pagundomis su kuruojamu pasirinkimu: pasirinkite vieną užkandį iš elegantiško foie gras mousse iki šiltų krevečių salotų; klasikinį pirmąjį patiekalą, pvz., svogūnų sriubą arba saladą niçoise; pagrindinį lašišos, vištienos fricasé arba filet mignon; ir užbaikite su dekadentišku desertu, pvz., šokolado putomis arba crème brûlée.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ignacio Ramon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
18 metų patirtis
Dirbau žinomuose restoranuose Europoje, Pietų Amerikoje ir Šiaurės Amerikoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
„N.Y. Times“ gyrė mano saldžius kūrinius, kuriuose dažnai yra šokolado ir vaisių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokiausi prestižinėse įstaigose Niujorke, Sent Barte, Aspene ir Barselonoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Majamis, Ki Biskeinas, Majami Byčas ir North Miami. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?