Anthony Pichon jūsų namuose yra privatus virėjas

Privatus virėjas Provanso regione, gaminantis Viduržemio jūros patiekalus su elegantiškais prancūziškais ir itališkais akcentais, kad kulinarinė patirtis būtų nepamirštama
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Le Muy
Teikiama jūsų būste

Atraskite Provansą

€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Atraskite Provanso skonius su meniu, sukurtu išryškinant tradicinius ingredientus, papildytus subtiliais prancūziškais ir itališkais akcentais, kad patirtumėte lengvą, rafinuotą kulinarinę patirtį. Iki 3 patiekalų

Įkvėpimo meniu

€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Atraskite Provanso skonius su meniu, sukurtu išryškinant tradicinius ingredientus, papildytus subtiliais prancūziškais ir itališkais akcentais, kad patirtumėte lengvą, rafinuotą kulinarinę patirtį. Iki 3 patiekalų, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus

Virtuvės šefo degustavimo meniu

€ 160 € 160 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Kruopščiai atrinktas 5 patiekalų degustavimo meniu, gimęs iš tradicinių technikų, novatoriškų skonių ir virėjo įnorų. Kiekvienas meniu yra unikalus, sukurtas pagal jūsų pageidavimus, skonį ir specialius prašymus, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus

Privatus šefas 2–10 žmonių

€ 680 € 680 grupei
Skanūs patiekalai, patiekiami visą dieną – pusryčiai, pietūs ir vakarienė – pritaikyti jums. Pasirūpinta maisto prekių pirkimu, patiekimu ir valymu. Iki tobulų atostogų vos keli paspaudimai

Privatus virėjas 10–15 asmenų

€ 730 € 730 grupei
Skanūs patiekalai, patiekiami visą dieną – pusryčiai, pietūs ir vakarienė – pritaikyti jums. Pasirūpinta maisto prekių pirkimu, patiekimu ir valymu. Iki tobulų atostogų vos keli paspaudimai
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Anthony).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Mokėsi geriausiose kulinarijos mokyklose ir „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse Provanso, Londono ir Dubajaus regionuose
Svarbiausi karjeros įvykiai
Daugiau nei 15 metų Europoje ir Dubajuje gaminame išskirtinį maistą.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarijos mokykla Prancūzijoje
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Le Muy, Saint-Tropez, Antibas ir Kanai. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Anthony vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 680 Nuo € 680 grupei
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Anthony Pichon jūsų namuose yra privatus virėjas

Privatus virėjas Provanso regione, gaminantis Viduržemio jūros patiekalus su elegantiškais prancūziškais ir itališkais akcentais, kad kulinarinė patirtis būtų nepamirštama
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Le Muy
Teikiama jūsų būste
€ 680 Nuo € 680 grupei
Nemokamas atšaukimas

Atraskite Provansą

€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Atraskite Provanso skonius su meniu, sukurtu išryškinant tradicinius ingredientus, papildytus subtiliais prancūziškais ir itališkais akcentais, kad patirtumėte lengvą, rafinuotą kulinarinę patirtį. Iki 3 patiekalų

Įkvėpimo meniu

€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Atraskite Provanso skonius su meniu, sukurtu išryškinant tradicinius ingredientus, papildytus subtiliais prancūziškais ir itališkais akcentais, kad patirtumėte lengvą, rafinuotą kulinarinę patirtį. Iki 3 patiekalų, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus

Virtuvės šefo degustavimo meniu

€ 160 € 160 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Kruopščiai atrinktas 5 patiekalų degustavimo meniu, gimęs iš tradicinių technikų, novatoriškų skonių ir virėjo įnorų. Kiekvienas meniu yra unikalus, sukurtas pagal jūsų pageidavimus, skonį ir specialius prašymus, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus

Privatus šefas 2–10 žmonių

€ 680 € 680 grupei
Skanūs patiekalai, patiekiami visą dieną – pusryčiai, pietūs ir vakarienė – pritaikyti jums. Pasirūpinta maisto prekių pirkimu, patiekimu ir valymu. Iki tobulų atostogų vos keli paspaudimai

Privatus virėjas 10–15 asmenų

€ 730 € 730 grupei
Skanūs patiekalai, patiekiami visą dieną – pusryčiai, pietūs ir vakarienė – pritaikyti jums. Pasirūpinta maisto prekių pirkimu, patiekimu ir valymu. Iki tobulų atostogų vos keli paspaudimai
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Anthony).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Mokėsi geriausiose kulinarijos mokyklose ir „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse Provanso, Londono ir Dubajaus regionuose
Svarbiausi karjeros įvykiai
Daugiau nei 15 metų Europoje ir Dubajuje gaminame išskirtinį maistą.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarijos mokykla Prancūzijoje
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Le Muy, Saint-Tropez, Antibas ir Kanai. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Anthony vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?