Zoia kulinarinė elegancija
Senasis pasaulis susipažįsta su meksikietišku gatvės maistu ir klasikine Europos sinteze.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Skotsdeilis
Teikiama jūsų būste
Graži naktis
€ 116 svečiui
Prisėskite prie maisto, pagaminto iš šviežių, sezoninių ingredientų, turinčių itališką įtaką. Vienas užkandis, viena salota, vienas pagrindinis patiekalas, vienas desertas.
Amerikietiškas stalas
€ 129 svečiui
Skanių patiekalų lydymosi katilas tik jums. Du užkandžiai, viena salota, vienas pagrindinis patiekalas, vienas desertas. Meniu bus išsiųstas el. paštu paprašius.
Kulinarinė elegancija
€ 142 svečiui
Pasinaudokite šviežiais ingredientais, elegantišku pristatymu ir asmeniniu dėmesiu. Trys užkandžiai, viena salota, vienas pagrindinis patiekalas, vienas desertas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Zoia).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Savo, kaip virėjo ir restorano savininko/operatoriaus, metu aptarnavau šimtus svečių.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Žurnalas Soeleishphoenix mane išrinko 25 geriausiais privačiais virėjais Arizonoje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Baigiau kulinarinio verslo institutą.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu
Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Skotsdeilis, Finiksas ir Paradise Valley. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 50 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 116 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 861
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?