Raffaele ir Giovanna's Toskanos virtuvė
Pasinersite į Toskanos virtuvės paslaptis ir atraskite unikalias technikas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Siena
Teikiama jūsų būste
Vėlyvi pusryčiai
€ 50 svečiui
Nuo apsipirkimo iki švediško stalo įrengimo, aptarnavimo iki stalų ir galutinio valymo - viskuo bus pasirūpinta kiekvienoje smulkmenoje.
Atskiri pietūs arba vakarienė
€ 70 svečiui
Intymi vakarienė, šeimos vakarėlis ar ypatinga proga, renginys bus nepamirštamas su mūsų virtuve.
Intymios vestuvės
€ 70 svečiui
Nedidelė šventė jūsų svečiams, atkreipiant dėmesį į detales.
Maisto gaminimo pamoka
€ 150 svečiui
Turėsite galimybę pasinerti į virtuvės paslaptis. Sužinosite, kaip paruošti tris klasikinės itališkos virtuvės kursus, atrasti gudrybių ir specialių metodų.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Giovanna).
Mano kvalifikacija
25 metų patirtis
Picerijos savininkas ir virėjas prestižiniuose viešbučiuose Florencijoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Dirbu su žmona kaip privati virėja.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Profesinė kvalifikacija maitinimo paslaugų teikėjams.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 3 atsiliepimais
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Siena, San Casciano In Val di Pesa, Florencija ir Castellina in Chianti. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Giovanna vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 50 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?