Francoise pasaulio skoniai

Esu virėjas, turintis 20 metų patirtį ir besispecializuojantis tarptautiniuose skoniuose.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, San Diegas
Teikiama jūsų būste

Prabangūs viešbučio vėlyvieji pusryčiai

€ 70 € 70 svečiui
Dekadentiški vėlyvieji pusryčiai su Benedikto kiaušiniais, vaisiais, pyragaičiais, mažais blynais ir dar daugiau.

Grilio šventė

€ 87 € 87 svečiui
Mėgaukitės kepsniais kieme su mėsainiais, kabobais, makaronu ir sūriu, bulvių salotomis ir dar daugiau.

Geriausias San Diege

€ 196 € 196 svečiui
Mėgaukitės 7 patiekalų degustavimo meniu, kuriame siūlomi geriausi sezoniniai skoniai, kuriuos gali pasiūlyti San Diegas.

Privatus virėjas vienai dienai

€ 435 € 435 svečiui
Mėgaukitės suasmenintais pusryčiais, pietumis ir vakariene, kurią paruošė privatus virėjas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Francoise).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Dirbau restoranuose, viešbučiuose ir jachtose, kurdamas suasmenintus svečiams skirtus meniu.
Jachtų virtuvės šefų varžybos
Dalyvavau jachtų virėjų ir vilų šefo varžybose, tyrinėdama savo kūrybiškumą.
Restorane apmokytas virtuvės šefas
Mokiausi restoranuose Romoje ir Los Andžele, kurdama savo kulinarinius įgūdžius.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: San Diegas, Encinitas, Del Mar ir Poway. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 70 Nuo € 70 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Francoise pasaulio skoniai

Esu virėjas, turintis 20 metų patirtį ir besispecializuojantis tarptautiniuose skoniuose.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, San Diegas
Teikiama jūsų būste
€ 70 Nuo € 70 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Prabangūs viešbučio vėlyvieji pusryčiai

€ 70 € 70 svečiui
Dekadentiški vėlyvieji pusryčiai su Benedikto kiaušiniais, vaisiais, pyragaičiais, mažais blynais ir dar daugiau.

Grilio šventė

€ 87 € 87 svečiui
Mėgaukitės kepsniais kieme su mėsainiais, kabobais, makaronu ir sūriu, bulvių salotomis ir dar daugiau.

Geriausias San Diege

€ 196 € 196 svečiui
Mėgaukitės 7 patiekalų degustavimo meniu, kuriame siūlomi geriausi sezoniniai skoniai, kuriuos gali pasiūlyti San Diegas.

Privatus virėjas vienai dienai

€ 435 € 435 svečiui
Mėgaukitės suasmenintais pusryčiais, pietumis ir vakariene, kurią paruošė privatus virėjas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Francoise).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Dirbau restoranuose, viešbučiuose ir jachtose, kurdamas suasmenintus svečiams skirtus meniu.
Jachtų virtuvės šefų varžybos
Dalyvavau jachtų virėjų ir vilų šefo varžybose, tyrinėdama savo kūrybiškumą.
Restorane apmokytas virtuvės šefas
Mokiausi restoranuose Romoje ir Los Andžele, kurdama savo kulinarinius įgūdžius.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: San Diegas, Encinitas, Del Mar ir Poway. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?