Padedu jums atsivežti aukštosios virtuvės patiekalus į savo namus
Siūlau sezoniškai įkvėptus patiekalus, kurie pasakoja vietovės istoriją.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Historical centre of Palermo
Teikiama jūsų būste
4 meniu kursai
€ 135 svečiui
Šiam kuruojamam maistui būdingi švieži ingredientai, sezoninė žuvis ir amatininkų desertai.
Sicilijos vakarėlis
€ 160 svečiui
Šiame meniu siūlomi įvairūs regioniniai patiekalai - nuo kefalių su sfincione iki skrudintų aštuonkojų su lęšiais, iki šafrano risoto ir marinuotų ančiuvių. Linijinė žuvis, pagrįsta dienos laimikiu su sezoninėmis daržovėmis.
Pabaigai - kreminis desertas su natomis ir citrinos aromatais
6 patiekalų virtuvės šefo meniu
€ 189 svečiui
Šis skanus patiekalas siūlo kūrybiškus užkandžius, vietinės kilmės daržoves, rankų darbo makaronus ir antrus jūros gėrybių patiekalus.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Gioacchino).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Dirbau vyriausiuoju virėju restoranuose Londone ir visoje Italijoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Turėjau garbę gaminti maistą Dalai Lamai Tenzin Gyatso.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Treniravausi Parmos Almos mokykloje su virėju Gualtiero Marchesi.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Historical centre of Palermo. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 12 metų., iš viso iki 8 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Gioacchino vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?