Privati vakarienė jūsų būste - Viduržemio jūros regiono esmė

Aukštos klasės kulinariniai potyriai ir Viduržemio jūros regiono kulinarijos pamokos Michelin - UHNW potyris
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas
Teikiama būste, kurį siūlo Antonio

Viduržemio jūros regiono kulinarijos pamoka

€ 100 svečiui
Išmokite ruošti tradicinius Viduržemio jūros regiono patiekalus iš sezoninių ingredientų. Gaminsite savo kūrinius ir mėgausitės jais prie stalo.

3 patiekalų privati vakarienė

€ 125 svečiui
Mėgaukitės puikia kulinarine kelione, kurią papildo virėjo paaiškinimai apie ingredientus ir įkvėpimas iš patiekalų.

6 patiekalų degustacinis meniu

€ 150 svečiui
Mėgaukitės 6 patiekalų degustaciniu meniu su 1 amuse-bouche, 2 užkandžiais, 1 pagrindiniu patiekalu, 1 išankstiniu desertu, 1 desertu ir smulkiu keturiais patiekalais. Vyno arba kokteilių derinimas yra neprivalomas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Antonio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
Nuo Michelin žvaigždutėmis įvertinto restorano iki vilų ir jachtų - dirbau visame pasaulyje.
Įkūrė maitinimo įmonę
Sukūriau Sisma SRL, kurio specializacija - Viduržemio jūros regiono vakarienė prabangioje aplinkoje.
Kulinarijos mokykla
Po studijų dirbau Don Alfonso 1890, Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 5 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Antonio vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privati vakarienė jūsų būste - Viduržemio jūros regiono esmė

Aukštos klasės kulinariniai potyriai ir Viduržemio jūros regiono kulinarijos pamokos Michelin - UHNW potyris
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas
Teikiama būste, kurį siūlo Antonio
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Viduržemio jūros regiono kulinarijos pamoka

€ 100 svečiui
Išmokite ruošti tradicinius Viduržemio jūros regiono patiekalus iš sezoninių ingredientų. Gaminsite savo kūrinius ir mėgausitės jais prie stalo.

3 patiekalų privati vakarienė

€ 125 svečiui
Mėgaukitės puikia kulinarine kelione, kurią papildo virėjo paaiškinimai apie ingredientus ir įkvėpimas iš patiekalų.

6 patiekalų degustacinis meniu

€ 150 svečiui
Mėgaukitės 6 patiekalų degustaciniu meniu su 1 amuse-bouche, 2 užkandžiais, 1 pagrindiniu patiekalu, 1 išankstiniu desertu, 1 desertu ir smulkiu keturiais patiekalais. Vyno arba kokteilių derinimas yra neprivalomas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Antonio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
Nuo Michelin žvaigždutėmis įvertinto restorano iki vilų ir jachtų - dirbau visame pasaulyje.
Įkūrė maitinimo įmonę
Sukūriau Sisma SRL, kurio specializacija - Viduržemio jūros regiono vakarienė prabangioje aplinkoje.
Kulinarijos mokykla
Po studijų dirbau Don Alfonso 1890, Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 5 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Antonio vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?