Maksimilijono šventė Viduržemio jūros regione

Užmerkite akis ir paragaukite Viduržemio jūros salų, patiekiamų šviežiai į jūsų skonį.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, San Diegas
Teikiama jūsų būste

Šeimos stiliaus sicilietiška vakarienė

€ 74 € 74 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Susirinkite prie stalo ir leiskitės į gausią šeimos stiliaus šventę, švenčiančią Pietų Kalifornijos ir Sicilijos skonius. Mėgaukitės gausiu skrudintos mėsos, energingų sezoninių daržovių ir šviežių salotų plitimu. Mėgaukitės rankų darbo padažais, amatininkų charcuterie ir geriausiais Kalifornijos sūriais, kurie veda į malonių desertų finalą. Kiekvienas patiekalas atspindi šefo Maksimiliano Sicilijos paveldą, pertvarkytą per turtingo Kalifornijos kulinarinio kraštovaizdžio objektyvą

3 patiekalų degustacinis meniu

€ 82 € 82 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Patirkite kuruojamą kelionę, įkvėptą virėjo Maximilian laiko garsių restoranų. Pradėkite nuo šviežių, sezoninių salotų, kurios pažadina pojūčius, o po to - drąsius, skoningus patiekalus, pagamintus tiksliai ir aistringai. Užbaikite savo maistą su saldžiu finalu — desertu, kuris puikiai subalansuoja kūrybiškumą ir malonumą. Mėgaukitės meniškumu, mėgaukitės skoniu ir atraskite šefo Maksimiliano virtuvės esmę.

Viduržemio jūros šventė

€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Mėgaukitės kulinarine kelione, kurioje dera geriausios Italijos ir Prancūzijos tradicijos, sukurtos su šviežiais, vietoje gaunamais ingredientais. Pradėkite nuo skanių užkandžių ir energingų salotų, pagamintų iš netoliese esančių ūkių produktų, o po to - viliojančius patiekalus, kupinus drąsių, nepamirštamų skonių. Užbaikite maistą ant saldaus raštelio su elegantišku desertu, kurį apgalvotai paruošė patyręs virėjas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Maximilian).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
Daugiau nei 20 metų patirtis
Pradėjau gaminti būdamas 14 metų, o dabar siūlau privačius valgymo potyrius San Diego apygardoje.
Sicilijos šaknys
Iš Sicilijos paveldo semiuosi įkvėpimo į autentiškus Viduržemio jūros regiono patiekalus.
Maisto gaminimo istorija
Pradėjau mokytis būdama paauglė, o tada dirbau profesionaliose virtuvėse.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: San Diegas, Encinitas, Solana Beach ir San Markosas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 130 Nuo € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Maksimilijono šventė Viduržemio jūros regione

Užmerkite akis ir paragaukite Viduržemio jūros salų, patiekiamų šviežiai į jūsų skonį.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, San Diegas
Teikiama jūsų būste
€ 130 Nuo € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Nemokamas atšaukimas

Šeimos stiliaus sicilietiška vakarienė

€ 74 € 74 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Susirinkite prie stalo ir leiskitės į gausią šeimos stiliaus šventę, švenčiančią Pietų Kalifornijos ir Sicilijos skonius. Mėgaukitės gausiu skrudintos mėsos, energingų sezoninių daržovių ir šviežių salotų plitimu. Mėgaukitės rankų darbo padažais, amatininkų charcuterie ir geriausiais Kalifornijos sūriais, kurie veda į malonių desertų finalą. Kiekvienas patiekalas atspindi šefo Maksimiliano Sicilijos paveldą, pertvarkytą per turtingo Kalifornijos kulinarinio kraštovaizdžio objektyvą

3 patiekalų degustacinis meniu

€ 82 € 82 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Patirkite kuruojamą kelionę, įkvėptą virėjo Maximilian laiko garsių restoranų. Pradėkite nuo šviežių, sezoninių salotų, kurios pažadina pojūčius, o po to - drąsius, skoningus patiekalus, pagamintus tiksliai ir aistringai. Užbaikite savo maistą su saldžiu finalu — desertu, kuris puikiai subalansuoja kūrybiškumą ir malonumą. Mėgaukitės meniškumu, mėgaukitės skoniu ir atraskite šefo Maksimiliano virtuvės esmę.

Viduržemio jūros šventė

€ 130 € 130 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 431
Mėgaukitės kulinarine kelione, kurioje dera geriausios Italijos ir Prancūzijos tradicijos, sukurtos su šviežiais, vietoje gaunamais ingredientais. Pradėkite nuo skanių užkandžių ir energingų salotų, pagamintų iš netoliese esančių ūkių produktų, o po to - viliojančius patiekalus, kupinus drąsių, nepamirštamų skonių. Užbaikite maistą ant saldaus raštelio su elegantišku desertu, kurį apgalvotai paruošė patyręs virėjas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Maximilian).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
Daugiau nei 20 metų patirtis
Pradėjau gaminti būdamas 14 metų, o dabar siūlau privačius valgymo potyrius San Diego apygardoje.
Sicilijos šaknys
Iš Sicilijos paveldo semiuosi įkvėpimo į autentiškus Viduržemio jūros regiono patiekalus.
Maisto gaminimo istorija
Pradėjau mokytis būdama paauglė, o tada dirbau profesionaliose virtuvėse.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: San Diegas, Encinitas, Solana Beach ir San Markosas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?