Kūrybiška ir klasikinė Cindy virtuvė
Mano gaminant maistą dera klasikinė ir moderni virtuvė įsimintiniems patiekalams, kad patenkintų bet kokį gomurį.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Torontas
Teikiama jūsų būste
Paruošto maisto pristatymas
€ 22 svečiui
Virtuvės šefo paruoštas, pašildytas maistas, pristatytas į jūsų vietą.
Sezoninis degustacinis meniu
€ 222 svečiui
Kanapių asortimentas, karštas, aromatinis sultinys, atšaldyti indai, pikantiškas karštas maitinimas ir apgalvotai paruoštas desertas. Kiekvienas kursas pasižymi unikaliais skoniais, tekstūromis ir temperatūra.
Elegantiška vakarienė
€ 222 svečiui
3 patiekalų vakarienė su pasveikinimo kokteiliu, minkšta arbatos atmosfera, paprastais stalo reikmenimis, elegantiškais stiklo dirbiniais, meniu kortelėmis, paruošimu ir valymu po vakarienės.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Cindy).
Mano kvalifikacija
35 metų patirtis
Gaminau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose ir Holivudo įžymybėse.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Buvau pristatytas „Food Network Canada's Fire Masters“, todėl pasirašiau sutartį su agentūra.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Pradėjau eksperimentuoti su maistu būdama 4 metų ir mokiausi savo šeimos restorane.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 4.5 iš 5 žvaigždučių, remiantis 2 atsiliepimais
Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Torontas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 22 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?