Ignacio namų valgiaraščiai

Patyręs vyriausiasis virėjas, turintis pademonstruotą darbo svetingumo sektoriuje istoriją, kvalifikuotą maitinimą, maistą ir gėrimus, svetingumo valdymą, klientų aptarnavimą ir meniu kūrimą
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Majamis
Teikiama jūsų būste

Intymi vakarienė

€ 121 svečiui
Susirinkite artimuosius į jaukią ekskursiją po jaukią vakarienę. Tikėkitės sukurti meniu, kad galėtumėte skaniai pavalgyti.

Jūros gėrybių skoniai ir paelija

€ 121 svečiui
Jūros gėrybių meniu Cesar salotos ekologiškas mezclum su pomidorų konfitu Mezclum salotos su runkeliais, ožkos sūriu, pekano riešutais Šviežias vienkartinis krabų pyragas su dūmų paprikos tártara padažu Pasirinkite 1 indą Jautienos karpačo ,kūdikių arugula ir parmezano emulsija Tuno tartaras su ikrais: mayo imbiero putos Spygliuotas aštuonkojis su romesco Pasirinkite 1 indą Paella mixta, jūros gėrybės ir daržovės Viduržemio jūros midijos su pomidorais ir česnakais Jautienos filė mignon su pipirų kukurūzų padažu ir ant grotelių keptais šparagais DESERTAS braškių pavlova

Prancūziško skonio gurmanai

€ 121 svečiui
Mousse de foie gras , krekeriai ir uogienė Šoninė suvyniota Briuselio kopūstai glazūruoti Šiltos krevečių salotos, citrinos beurre blanc Les moules marinieres, Svogūnų sriuba su gruyere Salade niçoise ir dijon vinaigrette Nuvalykite lašišos roti su ratatouille Vištienos fricasé su grybais risotto Jautienos filė mignon su pipirų kukurūzų padažu ir ant grotelių keptais šparagais Šokolado putos su gianduja kremu ir vaniliniais ledais Braškių pavlova ir chantilly Creme brûlée su uogomis Citrininis pyragas su brûlée pluta
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ignacio Ramon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
25 metų patirtis
Esu vyriausiasis virėjas, turintis istoriją Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose ir veganiškoje virtuvėje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mano maisto gaminimas pelnė pagyrimų iš The New York Times and Time Out New York.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mano kulinarijos istorija apima maitinimą, gėrimų valdymą ir svetingumo sektorių.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Majamis, Coral Gables, North Miami ir Majami Byčas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 30 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 121 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 646
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Ignacio namų valgiaraščiai

Patyręs vyriausiasis virėjas, turintis pademonstruotą darbo svetingumo sektoriuje istoriją, kvalifikuotą maitinimą, maistą ir gėrimus, svetingumo valdymą, klientų aptarnavimą ir meniu kūrimą
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Majamis
Teikiama jūsų būste
Nuo € 121 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 646
Nemokamas atšaukimas

Intymi vakarienė

€ 121 svečiui
Susirinkite artimuosius į jaukią ekskursiją po jaukią vakarienę. Tikėkitės sukurti meniu, kad galėtumėte skaniai pavalgyti.

Jūros gėrybių skoniai ir paelija

€ 121 svečiui
Jūros gėrybių meniu Cesar salotos ekologiškas mezclum su pomidorų konfitu Mezclum salotos su runkeliais, ožkos sūriu, pekano riešutais Šviežias vienkartinis krabų pyragas su dūmų paprikos tártara padažu Pasirinkite 1 indą Jautienos karpačo ,kūdikių arugula ir parmezano emulsija Tuno tartaras su ikrais: mayo imbiero putos Spygliuotas aštuonkojis su romesco Pasirinkite 1 indą Paella mixta, jūros gėrybės ir daržovės Viduržemio jūros midijos su pomidorais ir česnakais Jautienos filė mignon su pipirų kukurūzų padažu ir ant grotelių keptais šparagais DESERTAS braškių pavlova

Prancūziško skonio gurmanai

€ 121 svečiui
Mousse de foie gras , krekeriai ir uogienė Šoninė suvyniota Briuselio kopūstai glazūruoti Šiltos krevečių salotos, citrinos beurre blanc Les moules marinieres, Svogūnų sriuba su gruyere Salade niçoise ir dijon vinaigrette Nuvalykite lašišos roti su ratatouille Vištienos fricasé su grybais risotto Jautienos filė mignon su pipirų kukurūzų padažu ir ant grotelių keptais šparagais Šokolado putos su gianduja kremu ir vaniliniais ledais Braškių pavlova ir chantilly Creme brûlée su uogomis Citrininis pyragas su brûlée pluta
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ignacio Ramon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
25 metų patirtis
Esu vyriausiasis virėjas, turintis istoriją Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose ir veganiškoje virtuvėje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mano maisto gaminimas pelnė pagyrimų iš The New York Times and Time Out New York.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mano kulinarijos istorija apima maitinimą, gėrimų valdymą ir svetingumo sektorių.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu

Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Majamis, Coral Gables, North Miami ir Majami Byčas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 30 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?