Wagyu ir sake derinimas, kurį sukūrė ekspertas

Derinu aukščiausios kokybės wagyu ir amatų sake, kad pasimėgau nepamirštama vakariene.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Šindžiuku
Teikiama būste, kurį siūlo Yuma & Team

Sakės degustacija

€ 24 € 24 svečiui
Kuruojamas japoniško sake degustavimas - nuo elegantiškų atšaldytų pilių iki turtingų šiltų stilių, derinamas su autentiškomis įžvalgomis.

Wagyu mėsos troškinių rinkinys

€ 49 € 49 svečiui
Hearty wagyu hotpot su sezoniniais ingredientais, patiekiamas su panardinamais padažais ir derinamas su pasirinkta sake.

Wagyu ir sake derinimas

€ 112 € 112 svečiui
2 užkandžiai, wagyu liežuvis ir sake, wagyu tataki ir šilta sake, sezoninės salotos, kepsnys ir nigori, wagyu hotpot ir nepasterizuota sake.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Yuma & Team).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
8 metų patirtis
Esu sake sommelier ir sake baro bei izakaya Tokijuje savininkas.
Rodoma Netflix platformoje
Mano maisto kelionių kompanija buvo rodoma Netflix laidoje „Somebody Feed Phil“, CNN ir kt.
Sakės someljė
Sakės someljė asociacija mane pripažino 2022-2023 m. Jaunuoju Sakės ambasadoriumi.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 4.98 iš 5 žvaigždučių, remiantis 293 atsiliepimais

0 iš 0

Kur vyksite

Ushinobi Address: NSK Building, 201, 1 Chome-22-1 Hyakunincho, Shinjuku City, Tokyo 169-0073
169-0073, Tokijo prefektūra, Šindžiuku, Japonija

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 20 metų., iš viso iki 8 svečių.

Prieinamumas

Daugiausia plokščias arba lygus paviršius, Nebus stiprių jutiminių stimulų

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 24 Nuo € 24 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Wagyu ir sake derinimas, kurį sukūrė ekspertas

Derinu aukščiausios kokybės wagyu ir amatų sake, kad pasimėgau nepamirštama vakariene.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Šindžiuku
Teikiama būste, kurį siūlo Yuma & Team
€ 24 Nuo € 24 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Sakės degustacija

€ 24 € 24 svečiui
Kuruojamas japoniško sake degustavimas - nuo elegantiškų atšaldytų pilių iki turtingų šiltų stilių, derinamas su autentiškomis įžvalgomis.

Wagyu mėsos troškinių rinkinys

€ 49 € 49 svečiui
Hearty wagyu hotpot su sezoniniais ingredientais, patiekiamas su panardinamais padažais ir derinamas su pasirinkta sake.

Wagyu ir sake derinimas

€ 112 € 112 svečiui
2 užkandžiai, wagyu liežuvis ir sake, wagyu tataki ir šilta sake, sezoninės salotos, kepsnys ir nigori, wagyu hotpot ir nepasterizuota sake.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Yuma & Team).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
8 metų patirtis
Esu sake sommelier ir sake baro bei izakaya Tokijuje savininkas.
Rodoma Netflix platformoje
Mano maisto kelionių kompanija buvo rodoma Netflix laidoje „Somebody Feed Phil“, CNN ir kt.
Sakės someljė
Sakės someljė asociacija mane pripažino 2022-2023 m. Jaunuoju Sakės ambasadoriumi.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Įvertinta 4.98 iš 5 žvaigždučių, remiantis 293 atsiliepimais

0 iš 0

Kur vyksite

Ushinobi Address: NSK Building, 201, 1 Chome-22-1 Hyakunincho, Shinjuku City, Tokyo 169-0073
169-0073, Tokijo prefektūra, Šindžiuku, Japonija

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 20 metų., iš viso iki 8 svečių.

Prieinamumas

Daugiausia plokščias arba lygus paviršius, Nebus stiprių jutiminių stimulų

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?