Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Sen Deni

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Maisto patiekalas namuose, autorius Johann, virtuvės šefas

Rafinuota, moderni, išradinga virtuvė unikaliam valgymo potyriui.

Privati virėja Andrea

Italų virtuvė, tradicijos, kūrybiškumas, pritaikyti patiekalai, jutiminė patirtis.

Filipo virtuvės šefo meniu iš jūsų šaldytuvo

Kaip Michelin žvaigždutėmis įvertintas restorano virėjas nuo 2009 m., kuriu receptus, skirtus subalansuoti kasdienį gyvenimą.

Privati virėja Caroline

Sezoninė virtuvė, autentiški produktai, linksma virtuvė, pagarba skoniui.

Sezoninis meniu: žiemos parašas, šefas Neraudeau

Valentin Neraudeau, knygos „Šeimos daržas išskirtiniuose staluose“ autorius, dirbęs kartu su Michel Guérard. Sezoniniai kulinariniai kūriniai, pritaikomi pagal jūsų skonį ir alergijas.

Stanislas kūrybiniai stalai

Dirbau visame pasaulyje, o pastaruoju metu - La Table de Cybèle.

Sezoninė ir skani virtuvė pagal Nathan

Namų virtuvės patiekalai, skanūs ir sezoniniai, paruošti namuose, kad viešnagė būtų patogi ir praktiška. Paragaukite vietinių skonių nepajudinę piršto.

Privatus virėjas Giuseppe

Kūrybinė virtuvė, kurioje susipina atmintis, intuicija ir poezija, kad paverstų maistą.

Stiuarto kūrybinio degustavimo meniu

Esu virėjas, dirbęs virtuvėse nuo Paryžiaus iki Tokijo, nuo Berlyno iki Bankoko.

Šefės Ecem įkvėptas meniu

Kiekvienas patiekalas atspindi mano patirtį prestižinėse virtuvėse.

Šefės Fanny saldžiosios akimirkos

Gaminu skanius naminius desertus ir sukuriu švelnią, draugišką atmosferą nepamirštamam saldžiam laikui.

Autentiškas japoniško maisto potyris Paryžiaus regione

Kaip privatus virtuvės šefas, gaminu šeimos ir tradicines japoniškas lėkštes, esančias izakajos

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje