Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Radlett

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Geraldo drąsūs pasauliniai sintezės pietūs

Artimųjų Rytų ir Europos skonius derinu į nepamirštamus patiekalus.

Luigi Viduržemio jūros regiono vakarienės vakarėliai

Studijavau natūropatinį maisto gaminimą Londono Karališkame koledže ir dalyvavau Cuochi d'Italia.

Rafinuota viešbučio stiliaus virtuvė pagal Jonathan

„Kiekviename patiekale derinu įvairovę ir tikslumą, sukurdamas nepamirštamus valgymo potyrius, kurie džiugina pojūčius ir palieka ilgalaikius įspūdžius.“

Sezoniniai Emily skoniai

Michelin apmokytas virėjas atneša itališką šilumą ant stalo, kad ir kur būtumėte.

Britų šventės vakarienė su Karlu

Ex Mayfair konditeris, šiuo metu dirbantis UHNW namų ūkiuose, kad sukurtų specialias valgymo paslaugas

Sušiai ir prieskoniai pagal Simone

Gaminu kūrybinę, tarptautinę virtuvę su švariais, sąžiningais ir nuoširdžiais skoniais.

Skanus maistas jūsų kūnui, protui ir sielai

Plantforward, sveikas ir skanus maistas, apimantis tvarumą ir sezoniškumą.

Giovanni itališki meniu

Gaminau geriausiuose itališkuose restoranuose, įskaitant Al Duca centriniame Londone.

Sebastiano klasikiniai itališki meniu

Gaminu autentiškus itališkus patiekalus iš aukštos kokybės ir sezoninių ingredientų.

Massimiliano italų ir japonų sintezė

Itališką paveldą derinu su japonišku tikslumu, kad sukurčiau energingus, sezoninius patiekalus.

Romėnų virtuvė ir pasauliniai Graciela skoniai

Romėnų tradicijas derinu su tarptautiniais akcentais, gaminu rafinuotus, gerai suapvalintus meniu.

Giovanni itališki ir Viduržemio jūros regiono patiekalai

Kuriu puikius valgymo potyrius su tradiciniais ir moderniais Viduržemio jūros skoniais.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje