Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Pantin

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Pantin

Virtuvės šefas

Paryžius

Prancūzų sintezės virtuvė pagal Cyril

10 metų patirtis „MasterChef“ dėka keičiu gyvenimą ir atidarau savo restoraną. Esu apmokytas HACCP. 2019 m. laimėjau medalį G20 pasaulio virėjų karaliaus viršūnių susitikime Osakoje, Japonijoje.

Virtuvės šefas

Paryžius

Privatus virėjas : moderni prancūzų ir italų virtuvė

Esu savarankiškas virėjas, mėgstantis įkvepiantį maisto gaminimą savo kilmės, aistros ir močiutės paguodžiančio sielos maisto kryžkelėje. Su CAP (Profesinės kompetencijos sertifikatu), kurį su apdovanojimu baigė Ecole hôtelière Paris Drouant, semiuosi įkvėpimo tarp žymiausių pasaulyje maisto gaminimo būdų iš Prancūzijos ir tradicinių bei šiuolaikinių itališkų receptų.

Virtuvės šefas

Paryžius

Pasauliniai Preranos skoniai

5 metų patirtis dirbau įvairiose virtuvėse - nuo Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų iki maitinimo virtuvių. Nuo chocolaterie iki pâtisserie - įgijau įgūdžių įvairioje kulinarinėje aplinkoje. Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane, tobulindamas savo įgūdžius sparčiai besivystančioje aplinkoje.

Virtuvės šefas

Šilta ir skani Cam vakarienė

6 metų patirtis Dirbau tradiciniuose restoranuose ir kaip privatus virėjas, organizuojantis įvairius renginius. École Hôtelière de Paris studijavau svetingumo ir maitinimo meną. Vykdau savo verslą, tiesiogiai bendradarbiauju su klientais, kad sukurčiau skanius kulinarinius potyrius.

Virtuvės šefas

Paryžius

Prancūziškas Cheffe - nepamirštami įspūdžiai

Mano vardas Lila ir turiu 12 metų patirtį kulinarijos srityje. Baigęs Ferrandi gastronomijos institutą, turėjau galimybę dirbti prestižiniuose restoranuose, bistronominėse įstaigose, taip pat kokybiškose Prancūzijos alaus daryklose, kur tobulinau savo maisto gaminimo įgūdžius.

Virtuvės šefas

Paryžius

Marion kulinarinė kelionė

Nuo 2015 m. gaminu maistą Paryžiuje ir netoliese esančiuose priemiesčiuose. Turiu teisės ir politikos mokslų magistro laipsnį bei BŽŪP virtuvę. Vienam pasiūlymui suorganizavau meksikietišką takkeriją.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Sezoninė prancūziška virtuvė su virėja Lucie

8 metų patirtis Kūrybinis maisto gaminimas specializuojasi rafinuotoje, sezoninėje virtuvėje naudojant vietinius prancūziškus produktus, kurių išmokau iš praktinės patirties keliaudamas, ypač Polinezijoje. Specializuojuosi rafinuotoje ir sezoninėje virtuvėje, naudojant vietinius prancūziškus produktus.

Virėjos Marion siūlomi augaliniai malonumai

10 metų patirtis Man patinka dalytis savo aistra gaminti maistą ir kurti ypatingus patiekalus su svečiais. 2015 m. baigiau profesionalią perkvalifikavimo programą (CAP Cuisine), gaminau daugiau nei 900 svečių ir buvau La Belle Assiette (2015-2023) pagalbininkas.

Tradicinis itališkas Daniele maisto gaminimas

19 metų patirties dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Studijavau Romos viešbučio mokykloje ir įgijau Bac Pro su 80/100. 2015 m. padėjau gauti geriausio itališko restorano Londone pavadinimą.

Prancūziškas Jeff maistas

20 metų patirtis Privatus namų virėjas, aš gaminau interjero dizaineriui Vogėzuose. Mokiausi kulinarijos, konditerijos ir charcuterie valdymo srityse. Buvau virėjas ir konditerė garsiose įstaigose.

Dowenson pritaikytas meniu

15 metų patirtis Bendradarbiavimas su aukščiausios kokybės namais ir VIP maitinimo paslauga. Turiu daug patirties gaminant maistą. Organizavau kulinarinius renginius Parc des Princes ir bendradarbiavau su prekių ženklais.

Klasikinė prancūziška vakarienė pas Jean

8 metų patirtį mokiausi Tour d'Argent ir Le Meurice, o vėliau tapau privačiu virėju. Mokiausi pas Yannick Alleno, regioninių inovacijų meistrą. Dirbau istoriniame Paryžiaus restorane Tour d'Argent.

Šiuolaikinė Laurent prancūzų virtuvė

20 metų patirtį siūlau modernios ir tradicinės prancūziškos virtuvės derinį su autentiškumu ir kūrybiškumu. Mokiausi pas Christophe Michalak, Thierry Marx ir Cyril Lignac. Dažnai dalinuosi savo kulinariniais įgūdžiais maisto gaminimo laidose nacionaliniame televizijos tinkle.

A la table par May

Kviečiu jus dalytis gerais dalykais gaminant maistą, kviečiu jus į tikrą gurmanišką kelionę, pagamintą iš autentiškų ir sezoninių skonių. Mano kulinarinis nuotykis prasidėjo viešbučio mokykloje Paryžiuje, o vėliau - bistronominiame restorane. Tada nusprendžiau klestėti, kad galėčiau laisvai įsisavinti savo kūrybiškumą skirtingose įstaigose. Kas mane verčia? Meilė produktui, perdavimo malonumas ir drąsių bei harmoningų susitarimų paieška. Labai svarbu dirbti su gamintojais, kad tobulinčiau ir tobulinčiau jų produktus pasitelkiant sezoninę, vietinę ir prasmingą virtuvę. Tiems, kurie nori, lydžiu savo kruopščiai atrinktus vyno patiekalus, kad sukurčiau sąžiningus ir stebinančius vyno derinius.

Autentiška prancūziška Eglantine virtuvė

8 metų patirtis Esu virėjas, kurio specializacija - šviežia ir sezoninė prancūziška virtuvė, pirmenybė teikiama ekologiškiems patiekalams. Išgyvenau savo įgūdžius Le Desnoyez mieste Paryžiuje ir įgijau CAP virtuvės diplomą. Prieš pradėdama savo karjerą virtuvėje, dirbau Alain Ducasse kulinarijos srityje.

Jonatano puikūs pietūs Afro-Karibų jūros regione

8 metų patirtis klientams siūlau aukščiausios klasės maisto gaminimą ir siūlau konsultavimo paslaugas, kad pagerinčiau puikią vakarienę. Prieš praplėsdama savo akiratį Jungtinėje Karalystėje ir Paryžiuje, mokiausi Gvadelupoje. Savo amatą pagerinau geriausiuose prabangiuose viešbučiuose, tokiuose kaip „The Peninsula“ ir „Plaza Athénée“.

Manono tvari vegetariška virtuvė

13 metų patirtis Dirbau gerai žinomiems virėjams, dirbau įvairiuose renginiuose, o dabar vadovauju savo įmonei. Nuolat praturtinu savo, kaip cheffe, žinias ir gebėjimus. Turėjau galimybę dirbti su garsiu prancūzų virtuvės šefu ypatingame Hermès renginyje.

Rinkos šventė iki Or

10 metų patirtis Praktinė patirtis populiariausiuose Paryžiaus restoranuose ir kulinariniame pavelde iš Šiaurės Afrikos. Mokėsi Levantine, Viduržemio jūros regione ir Šiaurės Afrikos maisto gaminimo technikoje. LED virtuvės Miznone, Šouke ir Dalijoje, Paryžiuje.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje