Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Palm Beach

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Palm Beach

Virtuvės šefas

Jupiter

Elegantiškas, į sveikatą orientuotas Timo maistas

35 metų patirtį mokiausi pas sertifikuotą virėją Rudy Speckamp ir dirbau aukščiausios klasės restoranuose. 1998 m. baigiau Amerikos kulinarijos institutą. Gaminau Max Scherzer, Keith Hernandez, Darius Rucker ir American Idol šeimininkams.

Virtuvės šefas

Visame pasaulyje įkvėpta Danielio vakarienė

10 metų patirtis augo Kubos-amerikiečių namų ūkyje, kur maisto kultūra buvo svarbiausia. Esu Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo absolventė. Bendradarbiavau su virėjais Daniel Boulud, Cindy Hutson ir Giovanni Rocchio.

Virtuvės šefas

Viduržemio jūros regiono kulinarinis potyris virėja Emi

15 metų patirtis Vadovavau kulinariniams vaidmenims aukšto lygio virtuvėse ir žymioms šeimoms. Mokiausi Barselonos kulinarijos institute. Buvau asmeninis virėjas Ispanijos karališkojoje šeimoje.

Virtuvės šefas

Celeste sveikas pasaulinis komforto maistas

12 metų patirtis gaminu maistą, atitinkantį įvairius mitybos poreikius - nuo keto iki veganiško iki makrobiotinio. Mane nuolat įkvepia pasaulinė virtuvė ir komforto maistas, su kuriuo užaugau. Išmokęs gaminti maistą mamos virtuvėje, ir toliau suburiu žmones per maistą.

Virtuvės šefas

Delray Beach

Sam pietūs Viduržemio jūros regione ir itališkai

30 metų patirtis į savo maisto gaminimą įtraukiu gilias itališkas šaknis ir malkomis kūrenamos virtuvės patirtį. Italijoje mokiausi medinės virtuvės patiekalų ir dirbau įvairiose vyno daryklose ir restoranuose. Buvau „Food Network“ kapotų ir aktorių „Beat Bobby Flay“ finalininkas. Pridedu prie stalo savo vyno daryklos virėjo patirtį. Vyno vakarienių organizavimas įspūdingame potyryje.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje