Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Hallandale Beach

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Kuriu ištaigingus patiekalus, įkvėptus tarptautinės virtuvės, aukštos klasės klientams.

Žaiskite su savo maistu su virėja Nicole Fey

Dirbau geriausiuose virėjuose ir restoranuose Bostone ir Pietų Floridoje ir džiaugiuosi galėdamas pasidalyti savo aistra ir patirtimi su jumis.

Ypatinga vakarienė su Tony

Esu Virdžinijos kulinarijos instituto absolventas ir privatus sportininkų virėjas.

Marijos tradicinė itališka virtuvė

Treniruotes Veronoje derinu su įkvėpimu iš močiutės receptų.

Skanūs šefo Jay kūriniai

Gaminau įžymybėms ir dirbau aukštos klasės restoranuose „Flemings“ ir „Benihana“. Buvau finalininkė virėjo Karlos mėgstamiausiųjų virėjų konkurse. Mokėsi Fort Loderdeilio meno institute.

„Opulence by Massiah“

Aistringai palaiko tvarų, etišką tiekimą ir jaunų virėjų mokymą.

Dane maisto gaminimas nuo ūkio iki stalo

Svečius įvertinau „The Restaurant“ ir „The Morning After“ televizijos laidose ir laimėjau tako mūšį.

Virėjo Anthony Paelijos menas

Mes ne tik gaminame paeliją, bet ir sukuriame gyvą kulinarinę patirtį. Svečiai stebi, kaip šafrano ryžiai, šviežios jūros gėrybės ir tradiciniai ingredientai susiburia milžiniškose keptuvėse tiesiai prieš jų akis.

Soflosushi Omakase

Unikali japoniška arba mišri omakase patirtis.

Oso puiki vakarienė

Kuriu išskirtinius tikslius ir meniškus patiekalus, naudodamas aukštos kokybės ingredientus.

Tricia nuoširdūs Karibų skoniai

Specializuojuosi gilių Karibų jūros regiono šaknų ir aistros kupiną širdį kiekvienam patiekalui.

Food NetWork virėjas Virėjo Anthony kūrybinis darbas

Aistringai renkasi visų tipų virtuvę, suteikdama skonio ir vientisumo.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje