Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Coral Springs

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Puiki itališka ir Viduržemio jūros regiono prancūziška vakarienė namuose

Esu Floridos Epicureans, privataus virtuvės šefo ir maitinimo verslo, savininkas.

Patirkite privačią vakarienę su įžymybių virėju

Prabangus valgymo potyris su vietiniais skoniais – puikiai tinka Bacho vakarėliams

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Kuriu ištaigingus patiekalus, įkvėptus tarptautinės virtuvės, aukštos klasės klientams.

Žaiskite su savo maistu su virėja Nicole Fey

Dirbau geriausiuose virėjuose ir restoranuose Bostone ir Pietų Floridoje ir džiaugiuosi galėdamas pasidalyti savo aistra ir patirtimi su jumis.

Gurmaniški pusryčiai

Ruošdamas kiekvieną patiekalą panaudoju įgūdžius, įgytus geriausiuose restoranuose.

MAOZ nestandartinė komforto virtuvė

Įvairūs patiekalai, skirti pavakarieniauti skonio kelionėje.

Asmeninis virėjas Rafa

Prie jūsų stalo atnešiu kokybiško restorano patiekalų! Suasmenintas, šviežias ir sukurtas su aistra, kad atitiktų jūsų skonį, gyvenimo būdą ir tvarkaraštį. Su manimi labai lengva dirbti ir aš keliauju pas jus!

Skanūs šefo Jay kūriniai

Gaminau įžymybėms ir dirbau aukštos klasės restoranuose „Flemings“ ir „Benihana“. Buvau finalininkė virėjo Karlos mėgstamiausiųjų virėjų konkurse. Mokėsi Fort Loderdeilio meno institute.

Dane maisto gaminimas nuo ūkio iki stalo

Svečius įvertinau „The Restaurant“ ir „The Morning After“ televizijos laidose ir laimėjau tako mūšį.

Soflosushi Omakase

Unikali japoniška arba mišri omakase patirtis.

Virtuvės šefo potyris su virėja Adrianne

Kruopščiai atrinktas Majamio restoranas su vietiniais produktais ir ingredientais.

Savor & Stay: virėjo Cuinn Airbnb potyris

Patobulinkite kelionę privačia kulinarine kelione. gyvas maisto gaminimas ir gurmaniški patiekalai

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje