Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Coral Gables

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Ignacio namų valgiaraščiai

Vadovavau Michelin žvaigždutėmis įvertintiems Europos, Viduržemio jūros regiono ir veganiškos virtuvės restoranams.

Chef Dee's Comfort Food

Savo išskirtiniuose patiekaluose derinu skirtingus kultūrinius patiekalus su šiuolaikinėmis technikomis.

Patobulinti jusliniai Tiyan pietūs

Vadovauju apdovanojimus pelniusiems restoranams ir vadovauju kulinarijos mokyklai, derindama džiaugsmą ir meniškumą.

Puiki vakarienė Facundo

Kuriu į sintezę orientuotus valgymo potyrius iš vietinių ingredientų.

Gurmaniški pasauliniai Fabrizio skoniai

Kuriu Viduržemio jūros, prancūziškus ir azijietiškus patiekalus iš aukštos kokybės ingredientų.

Šiuolaikiniai Karibų jūros regiono pietūs su virėja Wynne

Savo Karibų jūros paveldą sujungiu su pasauline virtuve, kad sukurčiau džiaugsmingą, prasmingą maistą.

Milijono dolerių vertės gurmaniški Walter pietūs

Mano pretenzija į šlovę: brangiausio kada nors patiekto patiekalo, meno ir maisto mišinio, gaminimas.

International Upper Casual - įkvėpti pietūs

Ryškūs skoniai, susidedantys iš Karibų, Amerikos ir Viduržemio jūros regiono virtuvės.

Nicholas pasaulinė sintezės vakarienė

Maišau skonius iš viso pasaulio į nepamirštamą kulinarinę kelionę.

Virėjas Steele iš Gordon Ramsay Nxt Lvl Chef s1

Buvau vienas iš 60 tūkst. virėjų, dalyvavusių „Next Level Chef“, Gordon Ramsay konkurse FOX.

Chris maitinimas su nuojauta

Mano spalvinga karjera apėmė festivalius, maisto pasirodymus ir Freestyle muzikos apdovanojimus.

Turtinga pasaulinė virėjo Randy virtuvė

Mano maisto gaminimo stilius - tai gyvybingas skonių iš viso pasaulio derinys. Šviežias ir skoningas

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje