Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Bagnolet

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Autentiškas japoniško maisto potyris Paryžiaus regione

Kaip privatus virtuvės šefas, gaminu šeimos ir tradicines japoniškas lėkštes, esančias izakajos

Prancūziška virėjo Loïc Krimm gastronomija

Kaip namų virtuvės šefas, turintis 10 metų ir 21 metų maisto gaminimo patirtį, siūlau rafinuotą ir specialiai pritaikytą prancūzišką gastronomiją, kad jūsų patiekalai taptų išskirtinėmis akimirkomis.

Visą dieną būsiu jūsų privatus virėjas

Specialiai pritaikytas meniu, pritaikytas jūsų pageidavimams, maistui arba visai savaitei.

Prancūziški Killian pietūs

Mano kulinarinis požiūris yra tikslus, kūrybingas ir ekologiškas.

Christophe įkvėpta prancūzų virtuvė

Kviečiu jus patirti originalų potyrį draugiškoje virtuvėje, kurioje gausu skonio atradimų.

Šiuolaikinė Laurent prancūzų virtuvė

Kuriu rafinuotus kelių patiekalų patiekalus su netikėtumu.

Prancūzų sintezės virtuvė pagal Cyril

Aš gerai valgau Prancūzijoje ir esu kulinarinių emocijų provokatorė.

Maistas namuose, autorius Johann

Jūsų Airbnb būste siūlau su išskirtiniais produktais pagamintus meniu.

Prancūzų įkvėpta privati vakarienė „Simplice“

Privatus virėjas, kurio specializacija - elegantiška, sezoninė virtuvė su rafinuotu, asmeniniu prisilietimu.

Prancūziškas Jeff maistas

Gaminu rafinuotus patiekalus iš sezoninių produktų.

Jonatano puikūs pietūs Afro-Karibų jūros regione

Rafinuotas prancūzų gastronomijos ir afrokaribų sielos derinys su atogrąžų nuojauta.

Levanto šventė pagal Or

Privatus virėjas, įsikūręs Paryžiuje, kurio specializacija - šiuolaikinė Levantino virtuvė. Mano maisto gaminimas derina tradicinius skonius su šiuolaikinėmis unikalių, intymių valgymo potyrių technikomis

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje