Privati virėja Paula Roberta

Brazilų, prancūzų, italų, japonų, prabangūs pietūs, meniški desertai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orlandas
Teikiama jūsų būste

Elegantiška itališka vakarienė

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės elegantiška itališka vakariene su 2 šviežių ir skanių užkandžių pasirinkimu, 2 tradiciniais pirmaisiais patiekalais, pagrindiniu patiekalu iš išskirtinių variantų ir klasikiniu desertu, kuris užbaigs patirtį.

Viduržemio jūros regiono šventinė vakarienė

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės Viduržemio jūros regiono meniu su 2 šviežių ir įvairių užkandžių pasirinkimu, po to – pirmuoju patiekalu ir pagrindiniu patiekalu, kurį galėsite pasirinkti, o pabaigoje – gardžiu desertu, kuris užbaigs patirtį.

Vegetariškas meniu

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės puikiu vegetarišku meniu, kuriame rasite 2 užkandžius iš įvairių skanių patiekalų, po to – pirmąjį patiekalą, pagrindinį patiekalą ir desertą, kurių kiekvienas yra vieno patiekalo pasirinkimas. Puikiai tinka maloniam ir įvairiam maitinimuisi be mėsos.

Prancūzų

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės klasikiniais prancūziškais patiekalais pasirinkdami 2 užkandžius iš gausaus asortimento, įskaitant prancūzišką svogūnų sriubą ir Niçoise salotas. Tada rinkitės vieną iš elegantiškų pirmųjų patiekalų, pvz., porų kišą arba sūrio suflė. Pagrindiniam patiekalui rinkitės tradicinį patiekalą, pvz., Coq au Vin arba Duck Confit. Baigkite puikiu desertu, pvz., Crème Brûlée arba Tarte Tatin.

„Grand Caribbean Fusion“ meniu

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Šiame meniu patirkite ryškią Karibų jūros ir Brazilijos skonį. Pasirinkite vieną užkandį iš tropinių ceviches ar pikantiškų kroketų, po to pirmąjį patiekalą iš sriubų ir salotų, pagamintų iš regioninių ingredientų. Pagrindiniam patiekalui rinkitės iš tokių klasikinių patiekalų kaip moqueca ar ropa vieja. Baigkite gardžiu desertu – nuo kreminių pyragų iki tropinių vaisių putėsio.

Šiuolaikinis japonų meniu

€ 187 € 187 svečiui
Patirkite rafinuotą japonišką šiuolaikinį meniu, kuriame rasite 2 užkandžių pasirinkimą nuo subtilių gyozų ir šviežių jūros gėrybių iki ryškių daržovių patiekalų. Tada rinkitės pirmąjį patiekalą: miso sriubą, yakisoba arba makaronus. Pagrindiniam patiekalui rinkitės profesionaliai paruoštus sušius, sašimi, sušio ritinėlius arba teppanyaki. Baigkite vienu desertu – nuo sodraus šokoladinio lava pyrago iki gaivių vaisių skonių.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Paula Goncalves).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
15 metų gaminu aukštos klasės klientams; privatus virėjas, besispecializuojantis prabangių patiekalų ruošime.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Žinomas dėl meniškų desertų, įkvėptų prancūzų virėjo Cédric Grolet kūrybos.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi Le Cordon Bleu, Brazilijoje; maisto gaminimo išmoko vaikystėje su seneliais.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Osceola County, St. Cloud ir Polk City. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 187 Nuo € 187 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privati virėja Paula Roberta

Brazilų, prancūzų, italų, japonų, prabangūs pietūs, meniški desertai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orlandas
Teikiama jūsų būste
€ 187 Nuo € 187 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Elegantiška itališka vakarienė

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės elegantiška itališka vakariene su 2 šviežių ir skanių užkandžių pasirinkimu, 2 tradiciniais pirmaisiais patiekalais, pagrindiniu patiekalu iš išskirtinių variantų ir klasikiniu desertu, kuris užbaigs patirtį.

Viduržemio jūros regiono šventinė vakarienė

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės Viduržemio jūros regiono meniu su 2 šviežių ir įvairių užkandžių pasirinkimu, po to – pirmuoju patiekalu ir pagrindiniu patiekalu, kurį galėsite pasirinkti, o pabaigoje – gardžiu desertu, kuris užbaigs patirtį.

Vegetariškas meniu

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės puikiu vegetarišku meniu, kuriame rasite 2 užkandžius iš įvairių skanių patiekalų, po to – pirmąjį patiekalą, pagrindinį patiekalą ir desertą, kurių kiekvienas yra vieno patiekalo pasirinkimas. Puikiai tinka maloniam ir įvairiam maitinimuisi be mėsos.

Prancūzų

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Mėgaukitės klasikiniais prancūziškais patiekalais pasirinkdami 2 užkandžius iš gausaus asortimento, įskaitant prancūzišką svogūnų sriubą ir Niçoise salotas. Tada rinkitės vieną iš elegantiškų pirmųjų patiekalų, pvz., porų kišą arba sūrio suflė. Pagrindiniam patiekalui rinkitės tradicinį patiekalą, pvz., Coq au Vin arba Duck Confit. Baigkite puikiu desertu, pvz., Crème Brûlée arba Tarte Tatin.

„Grand Caribbean Fusion“ meniu

€ 187 € 187 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 747
Šiame meniu patirkite ryškią Karibų jūros ir Brazilijos skonį. Pasirinkite vieną užkandį iš tropinių ceviches ar pikantiškų kroketų, po to pirmąjį patiekalą iš sriubų ir salotų, pagamintų iš regioninių ingredientų. Pagrindiniam patiekalui rinkitės iš tokių klasikinių patiekalų kaip moqueca ar ropa vieja. Baigkite gardžiu desertu – nuo kreminių pyragų iki tropinių vaisių putėsio.

Šiuolaikinis japonų meniu

€ 187 € 187 svečiui
Patirkite rafinuotą japonišką šiuolaikinį meniu, kuriame rasite 2 užkandžių pasirinkimą nuo subtilių gyozų ir šviežių jūros gėrybių iki ryškių daržovių patiekalų. Tada rinkitės pirmąjį patiekalą: miso sriubą, yakisoba arba makaronus. Pagrindiniam patiekalui rinkitės profesionaliai paruoštus sušius, sašimi, sušio ritinėlius arba teppanyaki. Baigkite vienu desertu – nuo sodraus šokoladinio lava pyrago iki gaivių vaisių skonių.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Paula Goncalves).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
15 metų gaminu aukštos klasės klientams; privatus virėjas, besispecializuojantis prabangių patiekalų ruošime.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Žinomas dėl meniškų desertų, įkvėptų prancūzų virėjo Cédric Grolet kūrybos.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi Le Cordon Bleu, Brazilijoje; maisto gaminimo išmoko vaikystėje su seneliais.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Osceola County, St. Cloud ir Polk City. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?